Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Състезавайте се с Шрек, По и други герои на DreamWorks

Състезавайте се с Шрек, По и други герои на DreamWorks

Аз детето | 2023-07-26

Състезавайте се с Шрек, По и други герои на DreamWorks

Днес всички геймъри говорят за това: Bamtang Games разкриха, че ще има нова игра с име DreamWorks All-Star Kart Racing, аркадна състезателна игра, включваща емблематични герои от анимационни филми на DreamWorks. Можете да се състезавате с Шрек, Котаракът в чизми, Бос Бейби, По от „Kung Fu Panda“, Астрид от „Как да си дресираш дракон“ и много други. Очакват се общо 20 известни герои. Както и множество тролове, но не можете да играете за тях.

Всеки герой има отделна уникална кола. Освен това играчите ще могат да персонализират колите, като променят стотици различни детайли. И ще използвате специален превключвател, който ви позволява да отваряте скрити преки пътища. Пистите също са базирани на анимационни филми на DreamWorks. Например ще бъде възможно да организирате състезания в Света на духовете от „Kung Fu Panda“, Far Far Away от Shrek или зоологическата градина в Ню Йорк от „Мадагаскар“.

Точната дата на пускане на DreamWorks All-Star Kart Racing все още не е обявена. Знаем само, че ще бъде пусната през 2023 г. и веднага ще може да се играе на PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One и NIntendo Switch. Ще струва 40 долара.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град