Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Готови ли сте за състезание с най-добрите състезателни игри за Android

Готови ли сте за състезание с най-добрите състезателни игри за Android

Аз детето | 2023-07-18

Готови ли сте за състезание с най-добрите състезателни игри за Android

Състезателните игри са сред най-популярните в мобилните игри. Това е изключително конкурентен жанр и има много добри опции. Състезателните игри бяха сред първите, които започнаха да употребяват хардуера на телефона, като използваха акселерометъра като своеобразен волан за управление на автомобили. Има и други методи за управление, но въртенето на телефона е класически състезателен компонент. Това също е един от най-разнообразните жанрове, с отлична селекция както от безплатни за игра, така и от премиум опции. Ето най-добрите състезателни игри за Android.

Asphalt 9: Legends and Asphalt Xtreme

Asphalt 9: Legends е една от новите състезателни игри от Gameloft и най-новата в популярния франчайз Asphalt. Той разполага с отлична графика, солидна механика. Това включва над 800 събития, седмични и месечни събития и онлайн PvP действие. Освен това получавате до 50 автомобила за отключване, различни надстройки и други. Стратегията му за freemium е малко по-агресивна, отколкото бихме искали обикновено. Въпреки това е добро аркадно състезателно заглавие с някои от най-добрите графики на всяка състезателна игра. Asphalt 8: Airborne все още се актуализира активно.

Assoluto Racing

Assoluto Racing е друга безплатна състезателна игра в много пълен и конкурентен сегмент. Фокусира се предимно върху състезания на писта заедно с дрифт. Играта също така разполага с доста прилична графика, прости ръчни контроли и много събития за игра. Харесва ни, че има педал за газ, за разлика от най-популярната игра в сегмента, Asphalt 9. Някои други функции на играта включват онлайн мултиплейър заедно с възможността за закупуване, настройване и персонализиране на автомобили. Можете да промените всичко, което я прави по-интересна от много други мобилни състезателни игри.

Beach Buggy Racing 2

Beach Buggy Racing 2 е много подобна на игри като Mario Kart. Това е картинг с различни специални способности, които ви дават предимство пред другите. Играчите се състезават по различни писти на различни места, всяка със собствени препятствия. Играта включва 45 бонуса, над 40 карти за събиране, онлайн PvP, различни персонализации и няколко различни режима на игра. Иска ни се да има някои третични функции като офлайн игра и постижения в Google Play Games. В крайна сметка това е игра на Vector Unit, същите разработчици на серията Riptide GP. Серията Riptide има такива функции. Иначе е добра игра.

CSR Racing 2

Серията CSR Racing е една от най-популярните състезателни игри. CSR Racing 2 е драг състезателна игра. Ще купувате коли, ще добавяте надстройки и след това ще се състезавате. Разполага с режим на кампания с много състезания. Освен това ще можете да се състезавате онлайн срещу хора, ако желаете. Има много коли за събиране и графиките всъщност са доста добри. Това е добър убиец на времето в състезателния жанр. CSR Racing 2 е безплатна игра.

Dirt Trackin’ 2

Dirt Trackin’ 2 е продължението на една от най-добрите състезателни игри за мобилни устройства. Продължението също е доста добро. Играта включва пет класа карти, режим на кариера, персонализирани карти и няколко различни схеми за контрол. В допълнение може да се похвали с над средната механика, различни трудности и персонализирани контроли за играча, заедно с PvP мултиплейър. Вярно е, че графиките не са най-добрите в сравнение с повечето игри в този списък, но са по-добри от първата игра от поредицата. Въпреки това, нивото на персонализиране и самото съдържание компенсират това.

Grand Prix Story

Grand Prix Story е състезателен симулатор от Kairosoft. Разработчиците са наистина добри в създаването на странни, прости симулационни игри с прилична механика. Вие ще бъдете шеф на собствения си отбор. Това ви дава отговорност за обучение на шофьори, придобиване на спонсори и спечелване на възможно най-много състезания. Това е добър подход за тези, които обичат да се състезават, но предпочитат по-безобиден подход. Тези, които търсят реалистично преживяване, може да бъдат разочаровани. Въпреки това, това все още не е лоша игра. Това също е игра с еднократно плащане без покупки в приложението.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град