Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Pokémon Sleep – новата покемонска игра, която е забавна и полезна

Pokémon Sleep – новата покемонска игра, която е забавна и полезна

Аз детето | 2023-07-21

Pokémon Sleep – новата покемонска игра, която е забавна и полезна

Помните ли Pokemon GO – той предизвика истински фурор, а сега вече сигурно даже и не се сещате какво беше това. Е, но от компанията се сещат и продължават да се опитват да разпалват интереса ни към покемонските игри. Този път обаче са измислили нещо съвсем различно и много по-полезно. Дългоочакваното мобилно приложение Pokémon Sleep официално пристигна в App Store и Google Play. Играта записва и анализира съня на човек, превръщайки го в лов на покемони.

В историята потребителите помагат на професор Нероли да изучава почивката на Pokemon. За да направят това, те трябва само да му предадат данни за собствения си сън. И в замяна ученият показва фазовата графика и други анализи. За да мотивира играчите да спят повече, професорът ще отключва нови герои, докато резултатът им се увеличава в приложението. Тоест, колкото повече спите, толкова по-богата е вашата колекция от Pokémon. Звучи като много добра сделка.

Използването на приложението е възможно най-просто – преди да си легнете, трябва да стартирате тракера и да поставите смартфона си до възглавницата. И първите отзиви за програмата вече се появиха в мрежата и някои от тях са доста пикантни. Както се оказа, Pokémon Sleep улавя дори относително тихи звуци, така че някои играчи бяха изненадани да научат, че докато спят, те не само се прозяват и хъркат, но и неволно попръцкват За щастие, всички аудио записи се съхраняват само 24 часа, след което се изтриват автоматично. Освен това потребителите могат да откажат да записват звуци, но в този случай те ще бъдат лишени от някои основни функции.

А пък ние ви казваме, че със смартфоните и изобщо с електронните устройства не бива да се прекалява, трябва да се ползват колкото може по-малко време, а през останалото да се тича и да се играе навън.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град