Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Xbox добави колекция от 1300 ретро игри

Xbox добави колекция от 1300 ретро игри

Аз детето | 2023-07-31

Xbox добави колекция от 1300 ретро игри

Абонаментът за Antstream Arcade вече е достъпен за Xbox Series S и X. Дава ви достъп до колекция от над 1300 класически игри и 600 състезателни. Игрите в него са с пълноценни лицензи, а състезателните са модификации на игри от селекция с модифицирани условия, които усложняват и променят нивата. Antstream Arcade е услуга, базирана на облак, така че ще ви трябва постоянна интернет връзка, за да играете. Журналист от PureXbox отбелязва, че не е необходима висока скорост: връзката му от 10-15 Mbps, което не е достатъчно за Xbox Cloud Gaming е достатъчна за тези ретро игри, забавянията са минимални.

Що се отнася до селекцията, колекцията включва хитове от различни конзоли и компютри от ZX Spectrum до Game Boy и PlayStation 1. Това са Space Invaders, Metal Slug, Fatal Fury 2, Mortal Kombat, Super Star Wars, Earthworm Jim и много други. Колекцията ще се актуализира с нови игри всяка седмица. Контролите във всяка игра са преназначени, за да паснат на Xbox, а изображението се адаптира към съвременните технологии.

Абонаментите за Antstream Arcade са на цена от $30 или £30 на година в зависимост от региона, или можете да закупите доживотен достъп за $80 или £80. В допълнение към Xbox, колекцията е достъпна на компютър чрез Epic Games Store (Steam се очаква на по-късна дата), на Mac чрез клиента от уебсайта на Antstream Arcade и на Android.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град