фен клуб

Начало | фен клуб


Здравейте! Аз се казвам Надежда и съм на 12 г. Тренирам художествена гимнастика вече 7 години. Имам 2 златни медала по лека атлетика и 1 сребърен по художевествена гимнастика. Моето хоби е да танцувам, рисувам и пея.
Надежда, 12 г., ПловдивЗдравейте! Аз се казвам Малина Георгиева Стойчева. Уча в ОУ "Васил Левски" и съм 6-ти клас. От 3 години се занимавам с модерен балет. Имала съм доста концерти от танците. Знам вече 5 танца и в момента уча шестия. Любител съм на телевизионното предаване по Бтв, което се излъчва всеки делничен ден от 18:00 часа и се казва "Това го знае всяко хлапе" (Но учителката - не). Гледайте го! Много е интересно! И също поучително.
Малина Стойчева, 12 г., БлагоевградЗдравейте аз се записах вчера в клуба на az-deteto.com, да ви кажа много ми хареса. Между другото някои гледал ли е принцеса Анастасия?Които нея е гледал да я гледа много е интересна.
Речела, 10 г., ДебелтАз се казвам и Ивелина Ивова Аспарухова! уча в 31 СУчЕМ "Иван Вазов" и в момента съм 5 клас. На 11 години съм. Любимото ми хоби е да рисувам. Най-добрата ми приятелка е Хриси. В свободното си време влизам в този забавен сайт за деца и се развличам. Също така ходя на разходка сред природата, играя с приятели и ходя на гости на моята малка братовчедка. Тя е на 1 месец. В училище любимите предмети са  математика, български език, човек и природа и география. Обичам да танцувам модерен балет и народни танци. С модерен балет съм се занимавала 1 година и половина, а с народни танци 3 години. Моят идол е кака Мими. Тя свири чудесно на акордеон. Моето желание е да стана музикант, само че да свиря на пиано! Това съм аз!
Ивелина Аспарухова, 11 г., СофияЗдравейте!
Аз се казвам Цвета Иванова.
Обичам изкуството. Запалена съм по компютрите. И съм на 9 г.
Цвета Иванова, 9 г., ПазарджикЗдравейте!!!
Аз се казвам Лидия и съм на осем години. Обичам да колекционирам животинчета играчки. Любимата ми книга е Пипи Дългото Чорапче. Много ми харесва вашия сайт, той е страхотен!!!
Лидия Найденова, 8 г., ЛибияЗдравейте, аз съм Сребрина. Аз обичам да събирам салфетки и да рисувам. Аз съм на девет години и живея в Пловдив.
Сребрина Йотовска, 9 г., ПловдивЗдравейте. Приятно ми е да се запознаем. Казвам се Гергана Иванова. От град Варна. На 12 декември навърших 9 години. Уча в ОУ "Професор Марин Дринов" От 3 а клас съм.
Гергана Иванова, 9 г., ВарнаАз винаги пиша, но нищо не съм казала за себе си. Моите най-добри приятели са: Вени, Ева, Мария и Петър.
Аз съм 3 клас.
Натали, 9 г., ВрацаАз се казвам Мария и съм на девет години. Имам куче на име Кара. Аз съм в 4-ти клас. Моята мечта ми е да ида в космоса. Спортувам карате. Хобито ми е да рисувам и да карам колело.
Мария Попова, 9 г., ПоповоЗдравейте,  аз се казвам Михаела и много обичам да рисувам. Мечтата  ми  е  да  отида  в  Ню  Йорк. Сайта Аз детето ми  е любимия. Поздравявам тези  или този, който  е  измислил  този  прекрасен  сайт.
Михаела, 9 г., КаменоЗдравейте. Аз се казвам Маринела Веселинова Ангелова и съм на 8 г. Любимата ми певица е Преслава, а любимата ми актриса е Eva Longoria. Родена съм на 06.05.1999 г. Любим цвят - синьо, любимо занимание - компютър.
Маринела, 8 г., СливенАз се казвам Петcр и обичам компютърните игри, обичам да слушам хубава музика.
Петър, 10 г., ВарнаАз се казвам Валентин и съм на 7 години, уча в 1 клас. Тренирам футбол, любимите ми футболисти са Кaka и Роналдиньо, а любими отбори  Милан и Бразилия.
Валентин, 7 г., ДобричЗдравейте, аз съм Димана от град София и съм на 10 години. Пея в бон-бон и колекционирам салфетки, картички и много други. Много искам да се запозная с някое дете или с много деца!!!!!:)
Димана, 10 г., СофияЗдравейте казвам се Теди и съм на 6 години. От мое име пише моята сестра защото, аз не мога да пиша. Моят любим анимационен герой е Cornelia от детското Witch. Тя е пазителката на земята и според мен тя е най-хубавата от Witch.
Теди, 6 г.Здравейте, аз съм Ралица Георгиева  на 7 години и половина, родена сам на 10.02.2000 г., нямам брат или сестра, уча във хуманитарна гимназия "Свети, Свети Кирил и Методий". И съм от град Добрич.
Рали, 7г., ДобричЗдравейте!
Казвам се Снежана Гуцева и сам на 11. Хобито ми е да пея, обичам да слушам музика и да правим бели с най-добрите ми приятелки Ваня и Дидка.
Снежана, 11 г., ПетричЗдравейте.
Казвам де Свилена и съм от Бургас. Обичам да слушам музика. Любимата ми певица е Гергана. Най-добрата ми приятелка се казва Гюлсум. Тя ми помага във всичко което може. Тя е прекрасна. Обичам да мечтая и да гледам телевизия. Обичам  този сайт.
Свилена, 10 г., Бургас Здравейте.
Казвам де Свилена и съм от Бургас. Обичам да слушам музика. Любимата ми певица е Гергана. Най-добрата ми приятелка се казва Гюлсум. Тя ми помага във всичко което може. Тя е прекрасна. Обичам да мечтая и да гледам телевизия. Обичам  този сайт.
Свилена, 10 г., Бургас Здравейте !
Аз се казвам Гергана. Моята любима певица е Гергана. Обичам и да слушам Ивана.
Живея в град Първомай имам много приятели. Най-добрата ми приятелка се казва Мария. Тя живее в София. От 3 години не съм я виждала. 
За това, ако тя прочете  какво съм  изказала ще бъда много щастлива. AЗ НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВЯ НИКОГА СКЪПА МИМЕ.
От  колкото до страницата АЗ ДЕТЕТО тя е просто великолепна.
ЧАО!
Гери, 10 г., ПървомайАз се казвам Бети и съм зодия козирог. На 10 години съм. Имам сестра на име Изабела. Имам куче на име Томи. Любимите ми животни са кучетата.
Бети, 10 г., СофияЗдравейте!
Казвам се Вики. Обичам да слушам Графа, Мария
Илиева, Шакира и много други поп
певци. Колекционирам камъчета и
картички. Можете да ми пишете
винаги! Много искам да си намеря
нови добри приятелки!
Вики, 11 г., ГабровоКазвам се Мария и съм на 8 години. От 6 години живея в Холандия и ходя на училище тук. Много ми харесва вашият сайт. Искам да си пиша с деца от България на моята възраст.
Мария Иванова, 9 г., Холандия

Здравейте!
Аз много обичам да слушам музика! Интересувам се от всякакъв вид музика! Любимата ми певица е Vanessa Hudgens, Chirtina Agulera,
Kelly Clarkson и много други! Надявам се да открия много приятели в Интернет гарантирам 142 4596 257 369 123% че ще отговоря!
Симона Йорданова, 11 г., Габрово

Харесва ми да се забавлявам.
Обичам да свиря на пиано и да пея.
3 клас съм и уча в училище СОУ "Сава Доброплодни".
Венера, 10 г., Шумен

Здравейте! Аз съм Роси, слушам всякаква музика без метал. Колекционирах марки. Любима певица ми е Бритни Спиърс.
Росица, 10, Ямбол

Здравейте!Аз съм Клеми. Слушам всякаква музика без метал. Колекционирам пощенски марки, фонокарти, картички и др.
Клеми, 12 г., Стара Загора

Аз се интересувам от:
- компютърни игри
- коли
- фитнес
- всякакви видове компютри
- мобилни телефони
- маркови часовници
- маркови парфюми
- курортни комплекси
- вицове
- бизнес
Иван, 12 г., Стара Загора

Аз обичам да събирам картинки на певици и списания.
Ивета Енчева Борисова, 9 г., Добрич

Здравейте!
Интересувам се от музика: поп фолк, КариZма, Марая Кери и др.
Събирам кукли Барби.
Мария, 11 г., Стара Загора

Здравейте,казвам се Нина и съм на 11 години. Много обичам всякакви видове котки (тигри, лъвове, пантери). Любимото ми митично животно е еднорогът.
Нина Илчева, 11 г., Пазарджик

Здравейте...
Надали някъде по света има такъв откачалник като мен, но въпреки това да попитам.
Има ли хора, които са луди на тема Хари Потър?
Обаче да слушат Good Charlotte, Аврил Лавин, Green Day, NIGHTWISH... и всякаква музика... БЕЗ ЧАЛГА, ей!
Освен това търся... търся четирите хоркруса на Волдемор...
Майтапя се с вас!
Търся си приятели.
Но да са много, много откачени!
Разбирате ли...
Трябва да са побъркани на тема всякакви странни работи, Хари Потър и музика...
И да смятат, че Сивиръс Снейп е прекалено подъл и тъп!
Ясна съм ви, нали?
Ния, 12 г., София

Веднага след рождения ми ден, който е на 30 март, незнайно защо започна коледното ми настроение! Вие не знаете, аз сега направо ще се пръсна от коледно настроение! Все си представям как една събота се събуждам, поглеждам през прозореца и виждам, че всичко навън е побеляло! Много се вълнувам заради Коледа!
Ако някой се чувства по същия начин, да ми пише! Обаче да знаете, че е абсолютно задължително да обичате снега! :)
Сирма, 10 г., София

Аз обичам да събирам марки, списания и стикери. Моля, който го интересува да ми пише!
Васко

Ние сме ученици от втори клас от Дом за деца и младежи с увреждания с. Васил Друмев Шуменско. Много бихме искали да имаме приятели от цялата страна. Обичаме да рисуваме и да пеем. Ще чакаме с нетърпение да ни пишете.
Ето и адреса ни: с. Васил Друмев обл. Шумен ДДМУ
Мария Йорданова, 12 г., с. В. Друмев

Здравейте, приятели, аз се казвам Виктория и съм от Свищов. Фенка съм на Хари Потър. Той е страхотен. Всеки, който ме харесва да ми пише.
Виктория, 10 г., Свищов

Здравейте! Казвам се Никол. Колекционирам салфетки от 3 години. Имам над 2000. През свободното си време гледам телевизия Планета. Много ми харесват Гергана, Анелия, Емилия и Райна. Искам да си намеря нови и добри приятелки. Който събира салфетки и обича да слуша поп фолк може да ми пише.
Никол, 13 г., Троян

Здравейте! Аз се казвам Радостина. За пръв път влизам в аз-детето и много ми харесва.
Ако има дечица с проблеми, нека се обръщат към мен, защото аз много обичам да помагам на другите :). Обичам и хубавите летни дни, обичам приятелите си, обичам да слушам музика и най-вече ЙоЙо и Анелия.
Радостина Николова, 13 г., Варна

Здравейте!Казвам се Глория. Много ми харесва сайта. На 8 години съм и искам да си пиша с деца на моята възраст.
Глория, 8 г.

Обичам музика, танците, да играя игри и да пиша писма. Искам да имам много приятели. Пишете ми!
Вени, 9 г., Благоевград

Здравей!
Аз съм една от най-големите фенки на УИЧ. Обичам да танцувам, рисувам и слушам поп рок. Моля, който споделя интересите ми да ми пише!
Надежда,10 г., София

Здравейте!
Аз съм фенка на Барби! А Вие? Ако и Вие сте почитатели на Барби, нека да направим фен клуб! Там ще споделяме новини, мнения и такива работи!
Виктория Андреева, 11 г., София

Здравейте!
Бих искала да намеря нови приятели и за това ми пишете!
Томислава Юриева Василева, 11 г., Враца

Здравейте!
Аз съм Деница и съм в 3 клас. През свободното си време слушам ТВ "Планета". Харесвам почти всички изпълнители. Колекционирам картички на певици и салфетки.
Искам да си пиша с децата, които обичат и четат "Аз детето".
Деница, 9 г., Кърджали

Здравейте!
Аз съм на 9 години и уча в 3 клас. Колекционирам салфетки. Пишете ми!
Валя, 9 г., Бургас

Здравейте, аз съм Криси!
Още съм малък, на 6 години, но бих искал да си пиша с много деца. Моят любим филм е "Бионикъл-завръщането на гръмотевицата".
Пишете ми!
Криси, 6 г., София

Здравейте! Аз съм голяма фенка на Хари Потър. Много харесвам книгите и филмите за него. Любимите ми герои са Хари, Хърмаяни, Драко, Рон, Хагрид и Дъмбълдор!
Също така харесвам Бритни Спиърс, Руши, Evanescence, Кристина Агилера, Мери-Кейт и Ашли Олсън, Еминем и мн. др. Колекционирам салфетки, календарчета, фонокарти, марки и плакати :) Хобито ми е да слушам музика, да рисувам, да чета, да си чатя, да излизам с приятели и да гледам ТВ. Много искам да си намеря нови приятели. Който иска да ми пише!
Мери, 13, Пловдив

Здравейте, аз съм Симона и много обичам танците, музиката и волейбола. Обожавам Руши Видинлиев, Мадона, Бритни Спиърс, FlashDance, група "Кафе", група "ТЕ", Мария Илиева, Георги Христов и др.
Симона Кунчева, 11, София

Здравейте, моето хоби е да чета книги, да гледам филми и да си играя в “аз-детето”. Любимите ми герои са Том и Джери. Аз много харесвам този сайт, той ми е любимият.
Десислава Диянова Панайотова, 10 г., Г. Оряховица

Здравейте!!!
Аз се казвам Аделина, но повечето от моите приятели ми казват Ади. Аз съм от Пловдив, но сега живея в Америка. Ще се радвам да си намеря нови приятели, затова се надявам, че някой от вас ще ми пише!
Аделина Янкова, 11, Пловдив

Здравейте всички! Много обичам музиката, затова нямам определен стил. Любимите ми певици са: ДесиСлава, Анелия, Evanescence, Christina Milian, Ann G... Любимият цвят е син. Обичам да слушам музика и да вися пред PC-то.
Който иска да ми пише нека го направи на посочения по долу адрес!
Ани, 12 г., Бургас

Здравейте, аз се казвам Виктория, на галено ми викат Вики. Аз съм на 9 години от град Варна. Харесвам Бритни Спиърс, Дженифър Лопес, Pink и много други. Много искам да си пиша с деца от цяла България. Пишете ми!
Вики, 9 г., Варна

Здравейте! Казвам се София на 10 години от град Ямбол. Много бих искала момичета горе-долу на моята възраст, които са почитателки на тема "УИЧ", поп музика и интернет, нека да ми пишат.
До нови срещи!
София, 10 г., Ямбол

Здравейте!
Аз съм Елена Колева Маринова от Бургас и колекционирам салфетки. Много обичам да чета и пиша. Харесвам Бритни Спиърс.
Елена Колева Маринова, 10 г., Бургас

Здравейте!
Казвам се Павел. На 9 години съм и ще се радвам да ми пишат деца, които се интересуват от Спайдърмен и екшън.
Въпреки, че вече съм голям обичам игрите. Пишете ми!
Павел, 9 год., Пазарджик

Здравейте!!! Аз се казвам Бети и съм на 13 години. Много обичам филма "Приятели"!! Страхотен е. Любимата ми певица е JoJo. Също така ми харесва и Графа и още много други изпълнители!
Искам да си пиша с деца от България или от други страни. Ако обичате хората с чувство за хумор ми пишете! Аз ще отговоря на всеки! Гарантирам!
Бети, 13 г., София

Здравейте деца,
Аз съм Ина от Карлово. Обожавам купона и всичко готино. Също песента на Ивана "Ти и той". Харесвам почти всички изпълнители и малко книги и много телевизия.
Ина, 8 г., Карлово

Здравейте, аз се казвам Камелия и съм 2-ри клас. Обичам да пея, да рисувам , да говоря и да си играя. Нямам собствен мейл, но може да ми пишете на мейла на сестра ми. Тя се казва Рони и също е писала в сайта. Пишете ми!
Камелия

Здравейте, казвам се Галина на 10 г., от град Варна. Колекционирам салфетки. Бих искала да имам сайт на Барби, ако някой се интересува да ми пише.
Галина Младенова

Здравейте! Казвам се София на 10 години от град Ямбол. Много бих искала момичета горе-долу на моята възраст, които са почитателки на тема "УИЧ", поп музика и интернет, нека да ми пишат на.
До нови срещи!
София, 10 г., Ямбол


Здравейте!
Аз съм Елена Колева Маринова от Бургас и колекционирам салфетки. Много обичам да чета и пиша. Харесвам Бритни Спиърс.
Елена Колева Маринова, 10 г., Бургас

Здравейте!
Аз се казвам Светльо и съм от Шумен. Обожавам Хари Потър – книгите и филмите за него. Хобито ми е да чета книги, да гледам TV и да сърфирам из нета.
Пишете, чао!
Светослав Василев Александров, 13 г., Шумен

Здравейте! Аз съм Преслава Петрова от Добрич.
Много ми харесва вашия сайт! Разгледах фенклуба и реших да се запиша. Така и направих.
Преслава

Здравейте!!!
Аз се казвам Иванина Иванова Вълчева. Родена съм на 27.05.94. г. в град София. Повечето мои приятели и приятелки ме наричат: Иве, Ивче, Ивке, Иви, Ива, Иванинче, Иванина, Ичко, Ичо... Любимият ми цвят е цикламен. Много обичам да ям: пица, спагети... От всички игри, които имам любима ми е SIMS и всички нейни поредици.
Иванина Иванова Вълчева, 10 г., София

Здравейте, аз съм Гергана. На 7 и половина съм. От Тутракан съм. Обичам да рисувам. Бих искала да се запозная с много деца. Надявам се че ще си пишем!
Гергана, 7, Тутракан

Аз се казвам Рони и обичам да пея . Уча спортни танци. Любимата ми група е D2, a любимата ми певица е Гергана.
Вероника, 10 г., София

Здравейте! Казвам се Бети и съм на 13 години. Много обичам животните, имам две немски овчарки, голям фен съм на сериала "Приятели" и бих искала да си пиша с момичета и момчета със подобни интереси, без значение за възрастта. Ще отговоря на всички мейл-и.
Бети, 13, Ловеч

Здравейте, много бих се радвал, ако тук има фенове на "Титаник".
Пишете ми!
Росе, 14, Варна

Здравейте!
Аз се казвам Деница, но повечето ми приятели ме наричат Дени. Аз много обичам животните. Любимите ми занимания са да рисувам, да плувам, да танцувам, да слушам музика и да играя с приятели. Любимите ми актриси са Mary-kate и Ashley Olsen, а любимата ми певица е Jenifer Lopes.
Много ще се радвам някой да ми пише, защото искам да си намеря нови приятели.
Дени, 13

Здравейте!
Казвам се Боряна, но всички ми казват Бори. Фенка съм на Бионс. Събирам салфетки. В свободното си време танцувам и рисувам. Четвърти клас съм и обичам да ходя на училище, за да уча и да се виждам с моите приятели и да играя с тях. Е аз съм до тук, а след мене някой друг!
Боряна Кепеджиева, 10 г., София

Здравейте!!!
Аз се казвам Ивелина Стефанова и обичам да пея и танцувам, също обичам да ходя на клубове и да чатя в нета. Обичам да пиша с приятели. Имам куче, коте, риби и два папагала, пишете ми!!!!!
Иви, 11 г., Харманли

Здравейте!
Аз съм фенка на Harry Potter и по - точно на момчето, което играе Harry във филма. Ако някой също му е фен, да ми пише.
Милена, 14 г., София

Здравейте всички!
Моето хоби е музиката. Харесвам всякаква музика, любимите ми изпълнители са Деси Слава, Анелия, Beyonce, Sean Paul, Алисия, Ann Gi, Sugababes, Evanescense и много други. Ако искате пишете ми ще чакам!!!
Ани, 12 г., Бургас


Здравейте на всички! Казвам се Кристин, но приятелите ми викат Тити. Обожавам 50 cent и PINK! Имам красива и дебела сиамска котка – Писана (на галено Писи). През свободното си време обичам да пея, да слушам музика, да рисувам и други интересни неща. Събирам календарчета, но още имам много малко! Много ще се радвам да си пиша с момичета от цяла България!
Чао!(:
Тити, 10 г., София

Обожавам Бритни Спиърс. Събирам всякакви нейни списания, картинки и др. Всеки, който я обожава да ми пише едно имейлче.
Катрин, 14 г., София

Здравейте!!! Аз се казвам Женя. Хобито ми е да събирам салфетки и да играя на компютъра. Фенка съм на Beynce. Пишете ми!!! Чао!!!!
Жени, 12 г., Карнобат

Здравейте! Казвам се Антон и съм от Варна, но живея в Испания. Търся приятели и приятелки от цял свят. Тренирам плуване и футбол, хобито ми са PC и PC-игрите. Също така обичам да излизам с приятели.
Антон, 12 г., Варна

Здравейте всички деца!!! Аз съм Мария. Надявам се да си намеря приятели, които искат да си намерят забавна, добра и услужлива приятелка. Пишете ми!
Мария Стоянова, Бургас

Здравейте, казвам се Наско. Много обичам животните, не искам повече да виждам кучета и котки да нямат какво да ядат и да скитат по улиците. Искам да се построят нещо като приюти за животните! Обичам също така да играя с приятелите ми, с които се забавляваме много!
Атанас Христов Радулов, 11 г., Карлово

Здравейте! Аз се казвам Юлияна. Много обичам морето и всичко свързано с него. Обичам също така да рисувам и да слушам музика. Пишете ми!
Юлияна Станимирова Узунова, 8 г., Бургас

Здравейте! Аз съм Деница , но за по кратко приятелите ми ме наричат Дени. Обичам да рисувам, да танцувам, да плувам, да спортувам, да мечтая и да играя. Обичам животните! Имам клуб "Аз обичам животните". Много харесвам Mary - kate and Ashley Оlsen. Мечтая да си имам близначка. Аз съм от Пловдив, но живея в Канада. Искам да намеря една добра приятелка, с която да си пиша, защото тук нямам много приятели.
Можете да ми пишете, да ми изпращате картички, картинки от интернет, снимки и какво ли още не... А можете и да членувате в моя клуб "Аз обичам животните".
Моля пишете ми! Обещавам да отговоря.
Деница Димова (Дени), 12 г., Пловдив

Здравейте, аз съм петя. Танцувам и обичам бгмузика и съм фенка на Графа. Пишете ми!
Петя, 12 г., Горна Оряховица

Здравейте, казвам се Краси. Фен съм на темата "Матрицата".
Красимир Тодоров Петков, 11 год., София

Здравейте!!! Казвам се Лилия и съм от София!!! Аз съм луда по Backstreet Boys!!! Ще се радвам ако между вас има някой техен фен!!! Чао и целувки!!! И ако имате въпроси пишете на e-maila ми!!!
Лилия Георгиева Георгиева, 11 г., София

Аз се казвам Кристина. Обичам да слушам метал. Обичам да купонясвам и това го правя почти всяка вечер. Мразя чалгата, рапа и др. глупости. Да живее метала.
Криса, 11 г., Дряново

Аз съм фенка на Хари Потър. Търся други фенове. Пишете ми.
Гергана, 15 г., Пловдив

Здравейте. Аз се казвам Жулияна. Обичам да играя на компютъра. Колекционирам салфетки, а майката на моя приятелка като малка колекционирала марки. Хобито ми е да пея, танцувам, рисувам и да карам колело. Моите любими герои от книгите са Пипи Дългото чорапче, Емил от Льонеберя и Карлсон който живее на покрива. Тези всички книги са написани от писателката Астрид Линдгрен. Знам кога е починала, през 2002 година. Аз имам и девиз, но когато стана голяма ще го пиша в лексиконите. Искате ли да ви го кажа? Добре, ще ви го кажа, той е "Родих се без да искам, ще умра без да искам, но ще живея както си искам" – хубав е, нали. Е, какво да ви кажа, толкова много приказки си казахме. Надявам се да ми пишете. До нови срещи.
Жулиана Узунова, 9 г., Бургас

Здравейте на всички! Аз се казвам Роксана. Мразя фолка и чалгата. Любимата ми певица е Бритни Спиърс. Хобито ми е да чета и да пея. Моля ви да ми публикувате писмото.
Роксана, 8 г., Карнобат

Здравейте фенове на този сайт!
Аз се казвам Верджиния, луда съм по темата Бритни Спиърс!
Хобито ми е да танцувам,пея и да събирам най - различни нещица за Бритни Спиърс.
Моля ви се от все сърце да ми пишете на този имейл, който ще видите по долу!!!
Чао от мен!!
Верджиния Стефанова Георгиева, 10 г., Силистра

Здравейте, аз съм Светла. Желая да общувам с хора, интересуващи се от едно от тези неща: Хари Потър, Пипи дългото чорапче, колекциониране на салфетки или календарчета.
Слушам поп фолк и обичам да си чатя с часове. Ще отговоря на всеки, който ми пише.
Светлана Величкова, 12 г.

Здрасти! Аз се казвам Криси. Много обичам да слушам 50 cent, Eminem, Jay-Z, Ludacris и други такива. Също обичам да играя basketball.
Криси, 11 г., София

Здравейте! Аз съм Виктор. Обичам да чета фантастика, да играя на компютъра, да ритам топка. Фен съм на ЛЕВСКИ - София.
Виктор, 11 г., Перник

Здравейте всички! Казвам се Мая и съм на 10 години. Много голяма фенка съм на Хари Потър. Обичам животните и най-вече котките. Ценя истинското и искрено приятелство.
Пишете ми!!!
Мая Начевска, 10 г., Карлово

Здравейте! Надявам се тук да си намеря нови приятели! Аз обичам да чета книги (особено Хари Потър), да гледам филми... Обичам английския език, киното, куклите ми, интернета. Колекционирам салфетки, календарчета, козметика ,рекламни брошурки... Обожавам Деси Добрева, харесвам котките и животните. През свободното си време се опитвам да рисувам модели, слушам много музика, танцувам, пея, играя на любимата ми игра – “The Sims”, ходя на уроци по пиано и играя навън с децата.
Това са моите интереси. Ако някои от тях съвпадат с вашите, моля ви пишете ми и няма да сте разочаровани!
Цвета Боянова Колова, 10 г., Монтана

Аз много обичам да колекционирам салфетки. Колекцията ми се състои от 954 броя салфетки. Надявам се, че ще достигна 1000.
Христина Попова, 10 г., Първомай

Здравейте! Аз се казвам Сара! Много харесвам Хари Потър! Любимите ми герои са Хари, Хармаяни, Рон Хагрит и Драко!
Сара Иванова, 11 г., Враца

Здравейте, моите любими герои са Том и Джери. Хобито ми е да рисувам и да чета книги. Обичам да влизам в този сайт!
Десислава, 9 г., Г. Оряховица

Здравейте, казвам се Симона. Много обичам животинките и мечтая да си имам коте. Много обичам да рисувам.
Ще се радвам ако ми пишат деца на моята възраст от цялата страна.
Мони, 8 г., София

Аз много се интересувам от кинология (наука за кучетата), от рисуване, животни, Барби, боулинг и билярд. Ако някой се интересува от някое от гореспоменатите неща, нека ми пише.
Лиза-Мари Стоян Янкова, 12 г.

Здравейте на всички!!!
Обичам музиката на Гергана.
Пишете ли ми и ще ви запозная лично със самата Гергана, по - точно ще ви дам мейла й и вие сами ще се запознаете с нея!!!
Гери, 11 г., София

Здравейте! Аз колекционирам салфетки, обичам да слушам Анелия и Гергана. Хобито ми е режи, лепи, изобретявай, а на вас?
Анелия, 9 г., Варна

Здравейте всички!
Казвам се Зорница и съм не просто фенка на Хари Потър. Луда съм на тази тема! Ще правя клуб и списание Хари Потър! Колекционирам марки и салфетки.
Искрено се надявам да се запозная с нови ХП - маниаци!!!
Зорница Личева, 10 г., София

Здравейте, казвам се Натали.
Фен съм на много детски филмчета.
Вече съм голяма, но обичам да играя с барбитата и не се срамувам да го кажа.
Натали

Здравейте,моето име е Симона.
Обичам списания за Барби и за козметика. Моята страст са дрехите, грима и компютрите. Фенка съм на група Те, Бритни Спиърс и Руши Видинлиев. През свободното си време рисувам модели и живописни творби. Обичам да пея и лудея. Тренирам баскетбол. Обожавам романтичните комедии. Колекционирам салфетки и автографи.
Симона Димитрова Митева, 10 г., Велико Търново

Здравейте, аз се казвам Константин.
Обичам да чета фантастика, комикси и да играя на компютър.
Фен съм на група Те.
Коко, 8 г., Варна

Здравейте, казвам се Анелия.
Моето хоби е "режи, лепи, изобретявай".
Обичам да играя на barbi, събирам мидички, слушам песните на Анелия.
Любимият ми филм е "Властелина на пръстените".
Анелия Калчева, 9 г., Варна

Здравейте, аз се казвам Денис.
Моето любимо занимание е да играя футбол и да гледам филми.
Обичам книгите за Хари Потър.
Интересувам се от държавите – тяхното разположение, население, икономика.
Събирам всякакви атласи и енциклопедии.
Обичам да пътувам и мечтая да видя много държави!
Денис,10 г., Пазарджик

Здравейте, аз се казвам Рада!
Вманиачена съм на тема Бритни Спиърс и още щом прочетох на първия ред нейното име реших да се запиша!
Хобитата ми са да танцувам и да събирам всичко, което се отнася до Бритни Спиърс!
Моля ви, пишете ми на имейла, който е написан малко по-долу!
Чао за сега, приятели на този сайт!
Много усмивки и целувки за всички от мен!
Рада Тодорова Иванова, 10 г., гр. Бургас

Здравейте!!!
Аз се казвам Русалина!!!
Много голяма фенка съм на Хари Потър.
Прочела съм всичките излезли книги.
Събирам и картинки на героите от Хари Потър.
Който иска да ми пише!
Можем да си разменяме картинки!
Русалина , 10 г.,Карнобат

Здравейте, почитатели на този сайт.
Казвам се Цветинка Иванова и съм от град Луковит.
Моето хоби е да си събирам салфетки и да играя на компютъра.
Цветинка Иванова Цанова, 12 г., Луковит

Здравейте!
Казвам се Диляна и обичам да слушам музика и да пея.
Падам си по филмите и книгите за Хари Потър.
Колекционирам си пощенски марки.
Ако някой желае да си пише с мен, може да бъде сигурен, че ще получи отговор.
Диляна Димитрова, 9 г., Русе

Здравейте!
Аз обичам да гледам филми, да се забавлявам, да рисувам, да мечтая и най-много обичам да съм в компанията на приятелите ми.
Хобито ми е да рисувам.
Харесва ми да си пиша с интересни хора и искам да намеря нови приятели.
Дени,12 г., Пловдив

Здравейте!
Казвам се Ина и съм на 8 години.
Моето хоби е да играя, играя на компютър, рисувам, пея и танцувам.
Аз съм фенка на Слави и много други хора.
Ина,8 г., Карлово

Здравейте!!!
Аз се казвам Ангелина!!!
Много обичам животните!!!
Става ми много жал, когато гледам предавания за бездомни животни,които няма с какво да се хранят .
Моята идея е да се ваксинират и кастрират.
Някой добри хора да ги вземат за свои домашни любимци!!!
Да сложим на контейнерите за битови отпадъци някакви лепенки, за да призовем хората да хвърлят там отпадъците, за да не замърсим нашата природа!!!
Ангелина Костадинова Куклева, 11 г.,Карлово

Здравей,казвам се Анелия.
Обожавам да слушам песните на Анелия и др.
Хобито ми е да правя интересни и различни неща!
Обичам комедии.
Обожавам Коледа и рождения ми ден!
Когато ме ядосат крещя!
Обичам Пипи Дългото чорапче, защото е забавна!
Анелия Калчева, 8 г., Варна

Здравейте!
Много обичам да играя на игрите в az-deteto.
Също така съм голяма фенка на EMINEM.
Мразя приятелките ми да ме предават.
Занимавам се с компютри и други работи.
Михаела, 9 г., Белене

Здрасти!
Хобито ми е да слушам музика, да чета книги и да ходя на риболов. Ще ви се стори странно, но наистина ми харесва :)))
Моят любим певец е Шон Пол.
Обичам да колекционирам салфетки и растения.
Маниачка съм на тема животни и въобще на тема природа.
Обожавам да чета фентъзи книги.
Виктория, 12 г., Варна

Здравейте! Моето хоби е да чета всеки ден, всеки час книгата на Толкин – Властелинът на Пръстените! Обожавам го! А за филмите нямам думи!
Обожавам Арагорн, Арвен, Леголас и Фарамир! Обожавам ги! Така че, надявам се да намеря още запалянковци на Властелина!
Самира, 13 г., София

Здравейте!
Моето хоби е да слушам и свиря музика, да пея, да танцувам, да съм в нета и да чета.
Интересувам се от животни.
Любимата ми певица е Ивана. Искам да си пиша с нейни Фенове, също така и с деца които обичат да слушат поп фолк и рок.
Пишете ми! Бъдете сигурни че ще получите отговор!!!
Габриела Красимирова Димитрова, 9 г., Бургас

Моето хоби са танците.
Обичам да ходя редовно на балет. Там правим и гимнастически упражнения. Аз дори мога повечето от тях.
Жаклин Йорданова Йорданова, 8 г., Варна

Здравейте! Аз се казвам Мария.
Много обичам да гледам телевизия, да играя на вашите игри и да слушам музика.
Най-много ми харесва Веско Маринов и песента му Рожден ден.
Искам да си пиша с фенове на Веско Маринов и с него ако може.
Мария Георгиева Якимова, 12 г., Пловдив

Привет от мен, Тита.
Моето хоби е да събирам салфетки,захарчета.
Много обичам да слушам песните Гергана, Глория los comim и други.
Харесвам много филма Властелина на пръстените и др.
Татяна Диянова Стоянова, 10 г., Стара Загора

Здравейте! Аз се казвам Радост и много обичам да слушам музика и да чета книги.
Най-любимата ми книга е Пипи Дългото чорапче.
Обичам да си играя с Барби и Кен. Много искам да си имам приятели от цялата страна и затова моля всички, които имат същите или други интереси да ми пишат,ако желаят.
Радост Бабаджанова, 8 г. , Бургас

Здравейте! Аз много приличам на Шакира когато е била малка.
Ако и вие харесвате Шакира, пишете ми. Обещавам да отговоря на всички писма.
Буба , 11 г., София

Здравейте на всички!

Ние сме Алекс, Биляна и Анн-Джи!

Основали сме група наречена ТИЙМ.
Има и загадка и който отговори правилно, печели нещо. Има и конкурс, който ни пише му изпращаме наши снимки и трябва да каже коя най-много му харесва. И ще ви отговорим коя печели. Има много награди. Например автограф от Шакира.

Здравей, най-много обичам да чета забавни, весели и смешни приказки.
Любимата ми е "Крокодилът Гена". Обичам да рисувам. Спечелила съм награда за най-хубава рисунка.
Обичам също да слушам музика. Любимите ми изпълнители са Шакира и Бритни.
Илиана Чакърова, 9 г., Банско

Здрасти!
Казвам се Габи на 12 години от Варна!
Обичам да чета модни и козметични списания. Голяма фенка съм на огледала.
Колекционирам салфетки, фонокарти и листчета. Слушам BG музика, но не чалга или поп-фолк.

Здравейте!Аз се казвам Александра и съм на 10 г.
Фенка съм на Хари Потър, списание "Уич", дует "Каризма", Сл. Трифонов, Шакира, Анелия и Бритни Спиърс. Обичам да чета, рисувам и пиша приказки. Пишете ми.
Ще отговоря на всички.

Здравейте! Моето хоби е да събирам салфетки. Имам около 350.
Ако и вие колекционирате салфетки, моля пишете ми.
Мартина Колева, 11 г., Хасково

Здравейте, аз много обичам да чета приключенски книги и много харесвам Бритни, обичам да ходя на излет с родителите ми, обичам да ходя на училище и да се виждам с моята приятелка Криси, но най обичам да влизам в сайта ви.
Ани Коева, 10 г., Раднево

Здравейте, аз се казвам Мария. Много обичам да гледам телевизия, да играя на вашите игри и да слушам музика. Най-много ми харесва Веско Маринов и песента му Рожден ден. Искам да си пиша с фенове на Веско Маринов и с него ако може.
Мария Георгиева Якимова, 12 г., Пловдив

Здравейте! Аз съм голяма фенка на Хари Потър. Прочела съм първата книга цели седем пъти, втората -също, третата - пет, а четвъртата -три.
Ако и вие харесвате Хари Потър, пишете ми. Обещавам да отговоря на всички писма.
Марина Колова, 11 г., Монтана

Здравейте!
Много искам да си намеря нови приятели! Надявам се тук да успея. Моето хоби е да чета, да гледам Tv и да рисувам. Любимата ми книга е Хари Потър. Обичам да слушам музика. Любимите ми групи и изпълнители са: D2, Karizma, Бритни Спиърс, Дженифър Лопес и др. Голяма фенка съм на Хари Потър. Моля пишете ми!!!
Мария Къртева, 12 г., Пловдив

Здравейте!

Пиша Ви относно моята любима писателка Джоан Катлин Роулинг и нейните книги за приключенията на Хари Потър. Обожавам да чета за Хари Потър. Прочела съм го 8 пъти (4-те книги).
Моля всички,които харесват Хари Потър да ми пишат.
Йоанна Генова , 10 години, Варна

Здравей! Много обичам да чета и гледам Хари Потър и др. Любимите ми изпълните ли са Каризма, Шакира, Д-2, Ъпсурд, Еминем, Мадона, Аврил Лавин, Дженифър Лопес и др.
Списания: Уич, Га-Га, За мен, Кой, Уоли, Барби, Мики Маус,Том и Джери, Покемания, Пчелица, Дъмбо, Мечо Пух, Принцеса и др.
Обичам да се забавлявам и да не скучая. Моето хоби е да правя вестници в у-ще,събирам пликчета за подаръци и др. Ако и вие имате същите занимания и др. или пък просто си търсите нов приятел... аз съм винаги на среща никога не спирам да си търся приятели,а ако простичко ми се възхищавате или намирате за интересна... пишете ми.
Моите врати са винаги отворени за вас. Целувки от мен.
Ралица, София

Здравейте приятели на този сайт. Аз съм фен на екшъните и на рап музиката.
Обичам да спортувам,тренирам ушу. Моля ви пишете ми.
Ивайло Ралчев, 10 г., Варна

Здравейте, аз съм фен на Еminem, 2pac, dmx, ludacris и др.
Харесвам Spider-men, Властелина на пръстените. Пишете ми.
Марио, 12 г., Правец

Здравейте!Много се кефя на Руши Видинлиев,ако има негови фенове да ми пишат.
Ани, 13 г., Плевен

Здравейте приятели,
Казвам се Анита и съм от гр. Пазарджик.
Любими те ми спортове са плуване и тенис. Много обичам да слушам музика, да се разхождам с приятелки. Любимите ми филми са Титаник, Хари Потър, Стиют Литъл и много др.
Анита, 11 г., Пазарджик

Здравейте!!!Аз съм голяма почитателка на Бритни и Шакира. Пишете ми и вие, които сте им почитателки.

Ивета Йорданова, 10 г., Варна

Здравейте,приятели! Преди два дни открих този сайт и вече го обичам. Надявам се в него да намеря не само игри и забавления,но и нови приятели. Отговарям на всички получени писма светкавично. Фенка съм на Harry Потър в момента чета четвъртата книга. Обичам да слушам хубава музика (не чалга). Живея в Испания, а и тук все още нямам много приятели, така че ще се радвам ако ми пишете.
Деница Иванова Димитрова, 10 г.

Здравейте! Обичам да гледам телевизия и чета книги,но най-много обичам да слушам музика (с изключение на чалга). Очаквам с нетърпение писмата ви.
Веселина Иванова, 8 г.

Аз обичам този сайт. Обичам да ходя на кино, на басейн и на пицария. Обичам да рисувам , да играя на компютър , да гледам телевизия и кака ми ми разказва какво става с Хари Потър , и ми е много интересно. Искам да приличам на Шакира. Защото ми харесва.
Аз съм със сини очи , кафява коса, 1,20 и тежа 33 кг.
Любка Димитрова, 9 г., Кърджали

Здравей Az-deteto казвам се Ива.
Много ми харесва този сайт, почти всеки ден играя на игрите.
Много си падам по филмчето уо-gi-oh u X-men.Тези филмчета не ги дават в България, защото аз ви пиша от New Zealand, тя е чак от другата страна на кълбото, ние сме пътували чак 3 дни.

Ако някой може да ми пише нека да ми пише и аз ще му отговоря ако мога.
Ива Парапунова, 9 г.

Здравей Аз-детето!!! Искам да ти кажа,че този сайт ми е любим.
Милена Христова

Здравейте! Вашият сайт много ми харесва. Обожавам всичко за Хари Потър. Който също харесва Хари, нека да ми пише!
Наталия, 11 г., Пловдив

Казвам се Василена и много харесвам този сайт. Хобито ми е да сърфирам в И-нет. Също така много обичам да си чатя с интересни хора!
Пишете ми! Винаги отговарям!
Василена, 13 г., Септември

Здравейте! Много харесвам вашия сайт.
Аз съм фенка на Pokemon. Много харесвам charmander. Гледам с интерес филмчето.
Довиждане!
Йоана, 11 г., Г. Оряховица

Здравейте!Аз се казвам Лилия. Голяма фенка съм на КариZма.
През свободното си време обичам да спортувам предимно лека атлетика.
Обичам да танцувам. С моята най-добра приятелка Стефани събираме група за модерни танци!
Присъединете се към нас!
МОЛЯ ПИШЕТЕ МИ!
Лилия, 11 г., София

Здравейте! Много харесвам вашия сайт. Аз съм голяма фенка на Хари Потър!
Който харесва Хари Потър да ми пише!
Светломира, 13 г., Варна

Здравейте на всички!

Ние сме Алекс, Биляна и Анн-Джи!
Основали сме група наречена ТИЙМ. Имаме музикална компания и в нея подготвяме първия си албум. Когато излезе го търсете на пазара.
Можете да ни пишете на e-maila на групата, а може да пишете на всяка една от нас по отделно на нашите адреси. ЧАО!

Аз съм фен на "Хари Потър" и искам да си пиша с други негови фенове. Ако има някой, да ми пише.
Там където живея аз няма никой, който да е прочел някоя книга и да му е харесала. Затова много ще се радвам ако има някой друг негов фен да ми пише. Ще отговоря на всички!
Петър, 11 г., Тервел

Бих искала да ви кажа, че много ми харесва вашият сайт и приказките и малките анимацийки, комиксите и различните стихчета и гатанки.
Хобито ми е да пиша стихотворения, разкази и приказки, обичам да слушам "КариZма" и най новата им песен "Ще избягам ли от теб".
Много ми харесва музиката във вашият сайт Аз детето! Обичам ви и ви пращам много целувки!
С много поздравления, Мими!
Мария Николова Антонова, 8 г., София

Фен клуб на колекционерите на списание "Уоли"
Ивайло Йорданов Недялков, 10 г., гр. Велико Търново

Здравейте приятели на клуб "Аз-детето"!
Аз съм Наско и най-много харесвам филмовите американски звезди, като Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун.
Хобито ми е да играя на футбол и народна топка. Моля да ми пишете на моя мейл.
Атанас Николаев Петков, 11 години, гр. Пазарджик

Здравейте на всички!
Ние сме Марги, Йоли, Катето и Беки!
Основали сме група наречена ТИМ. Имаме музикална компания и в нея подготвяме първия си албум. Когато излезе го търсете на пазара.
Марги, Йоли, Катето и Беки

Здравейте, аз съм от Бургас.
Може би ви се струвам еднообразна, но съм фенка на Хари Потър. Много ми харесва този сайт. Слушам всякаква музика и българска и чужда, някой от любимите ми певци са: Деси Слава, Шамара, Лошите, Каризма, Pink, No daubt, Neli и Миси Елият. Има и още много други, но не мога да ги изредя всичките.
Имам и други хобита, като четенето на книги. Обичам и да играя на компютъра си.
Искам да си пиша с деца от 9 до 15 години.
Надя Ганчева Тенева, 10 години, гр. Бургас

Здравейте на всички фенове на аз-детето!

Влизам редовно във вашия сайт! Харесвам много дует "КариZма".
Хобито ми е да свиря на пиано, да рисувам, да пея и да посещавам интернет! Please, пишете ми!;)
Клаудия Михайлова, 11 г., гр. Сливен

Здравейте! Аз съм Теди и съм голяма почитателка на книгите и филмите на Хари Потър.
Имам много интересни неща свързани с него. Любимата ми героиня е Хърмаяни, който я харесва моля дами пише.
Теодора Танева, 11 години, гр. Варна

Здравейте, бих желала да си пиша с момичета и момчета на неопределена възраст.
Обичам да чета книги и се задълбочавам в намиране на допълнителна информация за уроците в училище(3б клас).
В момента съм задълбочена по книгите Хари Потър, дори в училище с още приятели сме основали такъв клуб, също съм запалянка по Властелина на пръстените.
Обещавам,че отговорите няма да закъснеят!
Моля ви пишете ми!
Мими, 10 г., гр. Бургас

Здравейте! Отново съм аз! Пиша отново, защото забелязах, че не съм написала всичко важно. Фенка съм на дует Каризма, на Хари Потър и на Барби.
Хобито ми е да чета книги за животните, които обожавам. Колекционирам салфетки и картички с най-различни неща. Със моите братовчеди правим детски фирми и клубове. Моля ви, дайте ми идея за нещо.
Можете и вие да станете членове.
Силвия, 11 г., гр. Пазарджик

Здравейте! Аз се казвам Стефани и съм на 11 години. Следя с интерес сериала "Приятели".
Слушам всякаква музика и обичам много да рисувам и да ходя на екскурзии. Искам да си пиша с деца от 9 до 15 години.
Обещавам 100% отговор! Пишете ми, моля ви!
Стефани, 11 г., гр. София

Здравейте! Казвам се Александра. Аз съм на 9 години, фенка съм на Хари Потър, Слави и дует Каризма.
Обичам да чета и да рисувам. Колекционирам картички. Пишете ми!
Александра, 9 г., гр. Пловдив

Здравейте! Казвам се Силвия. На 11 години съм.
Фенка съм на дует Каризма, на Хари Потър и на Барби. Хобито ми е да чета книги за животните, които обожавам. Колекционирам салфетки и картички с най-различни неща. Пишете ми!
Силвия, 11 г., гр. Пазарджик

Здравейте всички почитатели на az-deteto!
Казвам се Радост и съм на 13 години. През свободното си време обичам да слушам музика, да влизам в интернет, да излизам с приятели, да играя баскетбол и др.
Обичам животните, а любимите ми изпълнители са Сандра, Спенс, Бритни Спиърс, BSB, каризма, Руши Видинлиев и др. Надявам се, че ще ми пишете! Обещавам бърз отговор! До скоро!!
Радостина Стойнова, 13 г., гр. Карнобат

Здравейте, приятели! Аз съм Деси. Луда съм на тема Harry Potter и Mtv.
Ще се радвам да си намеря приятели,с които да си пиша.
Обещавам, че да си пишеш с мен ще е истински КУПОН!Обещавам 100 000 000% отговор!
Десислава Живкова Желева, 13 г., гр. Ямбол

Здравейте!
Казвам се Спасимира и съм на 11 години.
Обичам да чета книги и да играя с приятели. Харесвам Каризма, D2 и други. Желая да си пиша с момичета и момчета от 9-12 години.
Спасимира Маринова, 11 г., Българово

Здравейте на всички почитатели и приятели на страхотния сайт Аз - детето! Моето хоби е много необичайно. Аз събирам календарчета. Имам почти 300 – 295. Надявам се, че поне един от почитателите на сайта, които не се съмнявам са много, събира календарчета.
Освен на календарчетата съм голяма почитателка на баскетбола и много обичам да играя. Слушам всякаква музика. Харесвам истинските приятели. Аз съм най, най, най, най ... върлата фенка на Хари Потър. Имам абсолютно всички списания и вестници, в които е писано нещо за него. Искам да си пиша с момичета и момчета от 10 до 15 год.
Маргарита Николаева Неделева (Марги), 11 г., гр. София

Здравейте!
Казвам се Галина Георгиева, Обичам да играя на Барби и да слушам музика и желая да се запозная с нови приятели в Интернет.
Галина Младенова Георгиева, 8 г., гр. Варна

Здравейте, аз съм Никол. На 11 г. съм от Г. Оряховица.
Искам да се запозная с нови приятели от целия свят.
Обичам животните и мразя лъжите. Който не лъже, има чувство за хумор и най-вече иска да се запознаем, да ми пише, със сигурност ще му отговоря, чакам ви.
Никол, 11 г., гр. Г. Оряховица

Здравейте!
Казвам се Веси. Обичам да слушам музика, да играя и да чета книги.
Аз съм на 8 год. и желая да си намеря много приятели в Интернет.
Веселина В. Георгиева, 8 г., гр. Бургас

 

[-->]