Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Тази супер реалистична трева за Minecraft най-вероятно ще „подпали“ компютъра ви и ще ви хареса

Тази супер реалистична трева за Minecraft най-вероятно ще „подпали“ компютъра ви и ще ви хареса

Аз детето | 2021-10-05

Тази супер реалистична трева за Minecraft най-вероятно ще „подпали“ компютъра ви и ще ви хареса

Ако обичате готините текстурни пакети на Minecraft и също така да докарвате компютъра си до предела на възможностите му, изтеглете си този мод, който превръща плоската ви блокова трева в буйно поле с реалистична, ултра удовлетворяваща зеленина. Ммм, вече усещаме докосването на тревата и чуваме вентилаторите на компютъра ви да работят на макс! Тази интересна добавка е дело на NicoRTX, който сподели някои екранни снимки на тяхната работа. Изглежда доста зашеметяващо, допълнително съпоставено от все още блоковия каменен куб, около който тревата расте.

Можете дори да я изтеглите и добавите безплатно към вашата игра, ако искате да стресирате компютъра си, тъй като NicoRTX е качил текстурния пакет в Planet Minecraft с подходящото описание „супер реалистичната трева накара моя компютър да се взриви!“ „Най-удовлетворяващото нещо, което Minecraft трябва да добави“, продължават те. „Нико казва, че Optifine не е задължителен, но ако коментарите в пакета са нещо, което може да мине, може да искате да го инсталирате така или иначе. Ако компютърът ви е ценен в момента обаче, Нико беше достатъчно любезен да предостави версия за компютри от „нисък клас“, въпреки че изглежда, че все още ще нагрее хардуера ви! Но ако обичате да рискувате – опитайте. Тревата е невероятно реалистична!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град