Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Отново е време за ъпдейт: Fall Guys получава кросоувър с още неизлязлата игра Kena: Bridge of Spirits

Отново е време за ъпдейт: Fall Guys получава кросоувър с още неизлязлата игра Kena: Bridge of Spirits

Аз детето | 2021-09-17

Отново е време за ъпдейт: Fall Guys получава кросоувър с още неизлязлата игра Kena: Bridge of Spirits

Fall Guys: Ultimate Knockout определено не е безразличен към кросоувърите. Даже това е една от игрите, която го прави най-често и очевидно това се харесва на повечето геймъри. Затова и този път, предстои още един кросоувър, този път той ще носи два героя от съвсем новата игра „Kena: Bridge of Spirits“. Kena и Rot се присъединяват към списъка във вторник, 21 септември.

Кросоувърът беше обявен от PlayStation в Twitter, с хубава екранна снимка на двойката. Кена, младо момиче с мисия да възстанови изоставено село, е титулярният герой от екшън-приключенската игра. The Rot са малки пухкави черни създания, които тя намира в гората по време на своето приключение; събирането им ѝ дава нови сили. Това не е първият път, когато герой на PlayStation пробива в списъка на Fall Guys – Clank от Ratchet & Clank получи свое предизвикателство наскоро. Други игри като Among Us и филми като Tron също се включиха в битката. Със сигурност ще видим още кросоувъри в бъдеще.

Що се отнася до самата „Kena: Bridge of Spirits“, тази игра стартира на PC, PS4 и PS5 във вторник, 21 септември, същия ден, в който костюмите стават налични. Стандартните и цифровите луксозни издания се предлагат за предварителна поръчка сега на цени съответно 39,99 и 49,99 долара.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град