Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | 5 игри, които ще се харесат на родителите ви и ще ги направят запалени геймъри

5 игри, които ще се харесат на родителите ви и ще ги направят запалени геймъри

Аз детето | 2021-10-11

5 игри, които ще се харесат на родителите ви и ще ги направят запалени геймъри

Ако обичате електронните игри, вероятно имате приятели, които също им се наслаждават. Но е и много вероятно родителите ви да не споделят същото мнение. Те най-вероятно смятат, че игрите са загуба на време, че ви вредят и че без тях животът ви ще е по-хубав. Без значение, че не играете по цял ден и без значение коя от любимите ви игри се опитвате да им покажете, те просто не се интересуват от това и не го харесват. Вижте, може би никога няма да ги привлечете и убедите, че Dark Souls или Overwatch са полезни и приятни, но има много други опции, които не само ще им харесат, но може и да ги направят запалени геймъри като вас, поне в някаква степен. Ето 5 игри, които по принцип всеки би могъл да играе с удоволствие.

Overcooked and Overcooked 2

Готови ли сте да изпитате отношенията си? Overcooked и неговото продължение Overcooked 2, канят вас и до трима други играчи да работят заедно при подготовката на поръчки в ресторант. Ще приготвяте ориз за бурито, печете сладкиши, сглобявате пици и – най-малко любимата ви част – миете чинии. И тъй като това е видео игра, ще го правите в кухни, които постоянно се движат. Понякога готвите между два движещи се камиона; понякога готвите над отровно блато. Героите са сладки, механиката е проста, но изпълнението е брутално. Ще крещите на хора, за да знаете кой има тортили, защо в месната станция няма готвене на говеждо месо и, за бога, кой не е измил чиниите!?

Unravel Two

Ако вашите родители, които не са геймъри, харесват сладки герои, Unravel Two може да е просто играта за тях. Всеки от вас поема контрола над „Yarnys“, които използват преждата си, за да се придвижват през поредица от красиви нива. Тази игра е пъзел платформер, който ще изисква от вас да помогнете на Yarnys да се изкачва и да се люлее през области, решавайки умно проектирани пъзели, за да напредне. Unravel Two включва история, която играете в тандем с вашите приключения; докато напредвате по света, вие напредвате и през разказа. Това е чист стимул, който може да предизвика интереса на онези, които са повече в историята, отколкото в играта.

Untitled Goose Game

Ако не сте запознати с играта, позволете ни с удоволствие да ви я представим. Вие сте гъска и съществувате, за да причините хаос в нищо неподозиращо английско село. Играта ви кара да изследвате различни области на селото с контролен списък с цели, които трябва да изпълните. Някои от тях включват кражба на предмети от хора; други ви карат хората да правят неща. Всичко е забавно – докато някой не ви дразни и не ви изгони от своя район. Това е мястото, където втори играч е полезен; докато стелт мисиите са достатъчно забавни сами по себе си, да имаш приятел, който да извърши обира, докато разсейваш човека, е добра идея.

It Takes Two

На пръв поглед „It Takes Two“ може да изглежда твърде „видеоиграво“ за вашите родители, които не играят. Но дайте му шанс; играта е възхвалявана за комбиниране на интригуваща и сърдечна история заедно със силен кооперативен геймплей. Играете като двама наскоро разведени хора, които магически са превърнати в кукли; единственият начин да станеш отново човек е да оправиш отношенията си. Както каза един коментатор в YouTube, това прилича повече на филм, отколкото на игра. Ако историята на Unravel Two не е за вас, It Takes Two вероятно ще привлече вниманието ви.

Stardew Valley

Може би вашите родители имат латентно желание да напуснат работата си и да станат фермери. Единственият начин да разберете наистина е да ги накарате да играят с вас Stardew Valley. Очарователните визуализации, емблематичният саундтрак и релаксиращият геймплей са само част от акцентите на тази невероятно популярна фермерска сим. Stardew Valley вече беше препоръка за хора, които наистина не харесваха видеоигрите. Но с добавянето на мултиплейър, представянето на приятел в света стана много по-лесно. Фермирайте заедно, запознайте се с жителите на града заедно, изградете общност заедно! А фактът, че можете да играете на вашия смартфон – премахвайки необходимостта от конзола – означава, че всеки може да играе.

Още 5 игри, които ще се харесат на родителите ви и ще ги направят запалени геймъри



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град