Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Още 5 игри, които ще се харесат на родителите ви и ще ги направят запалени геймъри

Още 5 игри, които ще се харесат на родителите ви и ще ги направят запалени геймъри

Аз детето | 2021-10-12

Още 5 игри, които ще се харесат на родителите ви и ще ги направят запалени геймъри

Ако обичате електронните игри, вероятно имате приятели, които също им се наслаждават. Но е и много вероятно родителите ви да не споделят същото мнение. Те най-вероятно смятат, че игрите са загуба на време, че ви вредят и че без тях животът ви ще е по-хубав. Без значение, че не играете по цял ден и без значение коя от любимите ви игри се опитвате да им покажете, те просто не се интересуват от това и не го харесват. Вижте, може би никога няма да ги привлечете и убедите, че Dark Souls или Overwatch са полезни и приятни, но има много други опции, които не само ще им харесат, но може и да ги направят запалени геймъри като вас, поне в някаква степен. Ето още 5 игри, които по принцип всеки би могъл да играе с удоволствие.

Among Us

Играта стана доста популярна в тези времена на карантина и изолация, вероятно поради лесния за събиране характер и факта, че е налична на вашия смартфон, а не само на конзола. О и е безплатна и за мобилни устройства, така че никой не трябва да плаща, за да играе. Родителите ви в началото може да не са склонни да я опитат, но след един-два рунда ще станат фенове. Ето защо! В играта вие и те сте заседнали на счупен космически кораб. Докато повечето от вас тичат наоколо, поправяйки различни неща по кораба, един играч тайно е извънземен. Целта на този играч е да убие всички на борда, без да бъде хванат, докато останалата цел на отбора е или да разбере кой е извънземният, или да поправи кораба, преди извънземният да успее да убие всички.

Mario Party

В зависимост от това с кого играете, Mario Party може да бъде забавна игра или борба до смърт. Подобно на Overcooked, Mario Party игрите могат да увеличат напрежението. Играта е така интересна просто, защото е настолна игра, но в електронен вариант. Но, разбира се, Mario Party е известен със своите миниигри; това го прави толкова добро заглавие за негеймърите, защото не е нужно да играят за дълги периоди от време. Шестдесет секунди в мини игра и свърши ли? И забавно ли е? О, да!

Jackbox Games

Ако се справихте с пандемията, без да играете никакви игри на Jackbox, ще се изненадаме. Все пак те са забележителна колекция от игри, които да добавите към този списък, тъй като толкова много от тях са незабавно достъпни. За непосветените Jackbox прави парти игри, в които всеки може да участва от своя смартфон. Тези игри обхващат гамата: любопитни факти, състезания за дизайн на тениски, комедия, дори и нещо като Among Us. Jackbox вече има седем „Party Packs“, всеки със собствена колекция от отлични игри. На път е и осми пакет, така че ще ви е трудно да изчерпите вариантите за игра. Освен това можете да получите тези игри чрез почти всяка възможна платформа, така че не се нуждаете от конзола.

Mario Kart

През годините има много игри за състезания с колички, но кралят на всички тях все още е Марио Карт. Забавни герои, творчески предмети и лесна за разбиране механика правят тази поредица безпроблемна и забавна за всички. Последната версия дори идва с помощ за начинаещи, като брони, за да се избегне падане отстрани на пистата, така че всеки може да играе независимо от нивото на умения. Версията на Wii беше популярна през годините със своите контроли за движение (нещо, което все още можете да правите в най-новата игра), докато версията на GameCube ви позволява да споделяте един картинг. По-вероятно е обаче да имате достъп до Switch, така че Mario Kart 8 Deluxe вероятно е този за вас.

Практически всичко на VR

Позволете ни да се отклоним от мултиплейър и кооперативни заглавия, просто за да кажем, че хората харесват VR. Те не знаят, че им харесва, но наистина го харесват. Хората, които не харесват видеоигрите, се появяват на VR слушалки и изведнъж сякаш отново са деца. VR преживяванията винаги са забавно въведение. Открихме, че Superhot VR е победител с толкова много хора; те първо се изплашват от армия от безлични червени компютърни врагове, които тичат и стрелят по тях, но след като разберат контролите, те стават Нео от Матрицата. Ако случайно имате VR – родителите ви трябва да го опитат още сега.

Останалите 5 игри можете да видите тук!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град