Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Overcooked: All You Can Eat празнува рождения си ден с нови нива

Overcooked: All You Can Eat празнува рождения си ден с нови нива

Аз детето | 2021-08-13

Overcooked: All You Can Eat празнува рождения си ден с нови нива

Team 17 и Ghost Town Games добавиха някои безплатни неща към Overcooked: All You Can Eat, за да отпразнуваме пет години, откакто хаотичната кооперативна игра за готвене за първи път завладя екраните и вниманието ни. Актуализацията за парти за рожден ден е налична сега и предлага нови нива, нов готвач и нова рецепта с която да се стресирате, докато готвите за клиентите си. Overcooked: All You Can Eat също е и безплатна за изтегляне за кратък период от време. Имайте предвид, че тези нови неща са налични само във All You Can Eat, но не и в оригиналните Overcooked 1 или 2.

All You Can Eat е по същество ъпдейт, който излезе по-рано тази година, но беше толкова харесван, че се превърна в самостоятелна игра. Малко сме недоволни, че безплатните подаръци идват в тази, а не в действителната игра, която всъщност има рожден ден, но това е единствената критика, която имаме. Новите неща, добавени към играта, включват пет кухни с тематика за рожден ден, нов котешки готвач, рецепта и ново препятствие „Switcheroo“, където според прессъобщение „живи карти за игра преследват готвачите, докато си вършат работата“. Това звучи само леко стресиращо, но и интересно.

На всичкото отгоре целият каталог Overcooked се продава в Steam в момента с намаление, като Overcooked 1 е с 80% отстъпка, а Overcooked 2 с 66% отстъпка до 16 август. А след края на безплатния период, Overcooked: All You Can Eat е с 40% отстъпка.

Препоръчваме от сърце да опитате някоя от Overcooked игрите, ако все още не сте го направили. Играта е динамична, весела и точно толкова напрегната, че да ви държи в забавно напрежение. И всичко това се обединява в една от най-забавните и разкошни кооперативни игри, които сме играли от години.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град