Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Minecraft отново дава възможност на играчите да изберат следващия mob

Minecraft отново дава възможност на играчите да изберат следващия mob

Аз детето | 2021-10-14

Minecraft отново дава възможност на играчите да изберат следващия mob

Разработчикът на играта Mojang разработва три нови концепции за чудовища и ги принуждава да се борят за гласовете на феновете, за да оцелеят. Този уикенд не е по-различно, като Allay, Glare и Copper Golem сега чакат да видят кой от тях ще влезе в Minecraft – като останалите вероятно ще бъдат пратени в кошчето.

Mojang ни запозна с новите чудовища в поредица от сладки видеоклипове в YouTube. Copper Golem, братовчед на съществуващия Железен Голем, ще натисне на случаен принцип всички медни бутони, оставени без надзор, въпреки че ще се окисли и в крайна сметка ще се превърне в статуя с течение на времето. Междувременно Glare е доста по-нахален. Той ще стене, когато е достатъчно тъмно, за да се появят по-опасни чудовища. И накрая, Allay е полезна синя фея, която ще вземе всеки предмет, който ѝ дадете, и ще издири повече предмети от същия вид, като ги остави във всички близки блокчета с бележки.

Всички те звучат като полезни или интересни малки приятели и е жалко, че само един от тях ще се реализира напълно във финалната игра. Миналата година Minecraft Live добави Glow Squid, което се оказа страхотно, но все пак е жалко, че трябваше да дойде за сметка на цветна крава и леден магьосник.

Minecraft Live стартира тази събота, 16 октомври, когато можете да гласувате и където едно от тези същества най-накрая ще бъде обявено за победител.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град