Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Първият mob кандидат в Minecraft за тази година е малък, сръчен рак

Първият mob кандидат в Minecraft за тази година е малък, сръчен рак

Аз детето | 2023-10-04

Първият mob кандидат в Minecraft за тази година е малък, сръчен рак

По традиция, Minecraft ни позволява да изберем какъв вид същество ще бъде включено в следващата голяма актуализация. Гласуването се завръща за 2023 г.: Преди годишното шоу на Minecraft Live на 15 октомври ще можем да гласуваме за трима различни mobs, които Mojang започна да представя днес.

Първото ни ново същество е ракът, който живее в мангровото блато. Mojang казва, че животното ще помогне на играчите да поставят блокове по-далеч от себе си. Значи е като една от онези дълги куки за хващане. Предполагаме, че това ще помогне на фокусирани върху строенето играчи да завършат проекти, без да тичат от различни страни на скелето, докато работят върху покриви и други детайли.

Mojang ще обяви другите двама кандидати в свои собствени анимирани късометражни филми тази седмица, но и двамата все още са в тайна към момента. Тазгодишните видеоклипове са на тема лодки, така че изглежда вероятно да видим и някакво създание, обитаващо океана.

Както се случва всяка година, състезанието вероятно ще бъде оспорвано, тъй като всички играчи се опитват да открият кое предложено същество ще добави най-интересните нови функции към играта. Нашият личен фаворит от миналата година, снифърът на Minecraft, беше избран от общността, така че се надяваме и тази година всички да изберат това, което и ние харесваме.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град