Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | 8 полезни съвета, за да извлечете максимума от Assassin`s Creed Mirage

8 полезни съвета, за да извлечете максимума от Assassin`s Creed Mirage

Аз детето | 2023-10-10

8 полезни съвета, за да извлечете максимума от Assassin`s Creed Mirage

Изчистете праха от бутона за приклякане, който никога не е трябвало да използвате във Valhalla, защото новият Assassin`s Creed Mirage е стелт игра и при това предизвикателна. Стражите не са помощници в битка и Basim може да бъде свален само с няколко удара, така че е най-добре да играете Mirage като стара игра на Splinter Cell: битката е последна възможност и наистина трябва да се придържате към сенките. За тази цел сме подготвили няколко съвета, които ще ви помогнат да останете незабелязани, да разширите набора си от инструменти, да се слеете с тълпата и да бъдете най-добрия асасин в играта.

Инвестирайте в повече инструменти веднага

Mirage поставя много по-малък акцент върху уменията, отколкото последните няколко Assassin`s Creed игри. Когато става въпрос за експертно промъкване покрай пазачите, инструментите на Basim са истинската звезда на шоуто, така че препоръчваме да се съсредоточите върху отключването на повече такива умения като ваш първи приоритет. Получавате безплатно отключване на един инструмент и препоръчваме първо да вземете приспивателните стрелички. Останалите се отключват малко по-късно. Необходими са около шест точки умения, за да завършите комплекта – ножове за хвърляне, димни бомби, капани, стрели, шумогенератори – и това е инвестиция, която си заслужава, преди да се тревожите за подобрения в режима на орел или фокус.

Посетете универсални магазини, за да купите бои за облекло/h2>

Има толкова много безплатни сандъци с муниции по покривите на Багдад, че рядко се налага да посещавате универсални магазини (представени с икона на чанта на картата), за да презапасите инструменти, но има друго основно нещо, което се продава там: бои за облекло! Ще спечелите багрила за вашето облекло на асасин по подразбиране през основната история, но другите екипи имат три алтернативни багрила, които ще намерите в магазините и в сандъците със съкровища.

Продавайте дрънкулките

Отне ни твърде много време да забележим, че в магазините има втори раздел за продажба на неща. Всички тези дрънкулки, които сте плячкосвали от сандъци и джобове, могат и трябва да бъдат продадени наведнъж за голяма печалба.

Димните бомби са боен чийт код

Най-използваният инструмент след стреличките за сън са димните бомби. Те могат да се използват за временно заслепяване на пазачите от разстояние, за да можете да преминете незабелязани, но всъщност се използват най-добре в битка. Хвърлянето на една димка в краката ви (което можете да направите с командата за бързо използване) по средата на битка незабавно ще обезвреди всеки страж около вас. Тази тактика е толкова мощна, че все едно е някакъв чийт код – битката на практика спира, когато Basim или избяга, или ликвидира всички в облака дим.

Търговците са най-добрият вариант за проникване

Повечето от мисиите на Mirage се въртят около тайното проникване някъде и винаги има множество начини да го направите. Проучете екстериора и обикновено ще намерите ронлива стена, която да използвате, но ако има търговци под наем извън комплекса, помислете дали да не платите за техните услуги. Открихме, че търговците (както и по-рядко срещаната фракция на наложници) са по-полезни от музикантите и наемниците, защото вместо просто да разсейват пазачите, търговците буквално ще ви ескортират зад вражеските линии с перфектна маска на социален стелт. Много по-надеждно е, отколкото да се надяваш музикант да привлече вниманието на единствения пазач, когото се опитваш да заобиколиш.

Faction Favor Tokens могат да бъдат откраднати, ако имате късмет

Ако искате често да набирате търговци и наемници, ще ви трябват много Faction Favor Tokens. Страничните договори са най-добрият източник на жетони, които можете да вземете от всяко от трите бюра за асасини. Другият начин е просто да крадете по улиците на Багдад. Чувстваме се малко виновни всеки път, когато го правим, защото Basim наистина не се нуждае от парите, но понякога гражданите носят безплатни токени. Просто се уверете, че не се задържате в една зона твърде дълго – хората в крайна сметка ще забележат, че сте ги ограбили, и ще извикат пазачи.

Не се страхувайте да позволите на някои пазачи да ви видят

Има няколко обстоятелства, при които да позволите на пазач да ви види всъщност е добра идея. Ако се опитвате да привлечете един-единствен пазач за стелт убийство и той е твърде далеч, опитайте се да се разкриете и да повдигнете подозрението им достатъчно високо, за да проучат местоположението ви (някъде в жълтата фаза на откриване). Другият път, когато би било полезно да нарушите стелта, е ако нямате инструменти и не можете да видите фин маршрут около група пазачи: стига да са в изолирана зона, влизайки в битка с няколко пазачи, това няма да взриви прикритието ви за останалата част от комплекса. Само имайте предвид, че пазачите с икона на звънец над главата си ще изтичат направо към алармен звънец, когато бъдат предупредени.

Помислете за игра на арабски

Това очевидно няма да ви даде предимство в играта, но със сигурност направи играта ни по-автентична и приятна. Арабският актьорски състав е страхотен – особено ни харесва по-увереният, строг поглед на Лий Мадждуб срещу Басим – и е хубаво всички гласове на героите да съвпадат с фоновия граждански диалог, който така или иначе е изцяло на арабски. Ще намерите опцията за арабски глас в звуковите настройки на конзолите, но на компютър ще трябва да затворите Mirage и да промените езиковата му настройка в приложението Ubisoft Connect.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град