Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | След две години на нищо Among Us пуска нова карта

След две години на нищо Among Us пуска нова карта

Аз детето | 2023-10-18

След две години на нищо Among Us пуска нова карта

Among Us се готви да пусне първата нова карта за играта тип tasks ‘n’ traitors от повече от две години на нищо. Новата карта носи някакви идеи от Марио и неговия свят от странни плажове и джунгли с гъби. Fungle хвърля играчите на планета, пълна с цветни гъби, плажове, пълни с раци отшелници и растения убийци. Измежду многото, ама много гъби, растения приличащи на пирани като флора и плажове, не можехме да не се сетим за нива от поредицата Марио – въпреки че не сме сигурни, че главният водопроводчик ще издържи пет минути, преди да бъде ударен в гърба.

Гъбите са показани да избухват в облак от лилави спори, когато играчите ги прегазят, но не е съвсем ясно какво ще означава това, когато играете. Междувременно изглежда, че растенията ще ви погълнат, когато застанете върху тях, със стрелки, които предполагат, че те могат да функционират подобно на вентилационните отвори на кораба, като позволяват на измамниците да пътуват из картата.

На други места има нови задачи за изпълнение – трейлърът показва как играч приготвя ястия в стил суши в кухня и изглед от първо лице на маршмелоу с форма на човече, който се пече на лагерен огън – и начини за саботиране на опитите на групата да възстанови комуникациите и да бъде спасена от острова. Ще има някои нови козметични продукти (включително вдъхновени от гъбички шапки за VR играчи в отделен пач), анимации за изтласкване и други визуализации, вдъхновени от настройката за корабокрушенец, като спешните срещи се свикват от човече, духащо в раковина, което е забавно.

InnerSloth казва, че актуализацията ще бъде най-голямото допълнение към общността, откакто последната карта на Among Us, The Airship, беше представена преди повече от две години през 2021 г. Fungle ще кацне в Among Us в 10 сутринта тихоокеанско време на 24 октомври и ще бъде безплатна за всички.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град