Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Отвореният свят на Spider-Man 2 ще бъде два пъти по-голям от първите игри

Отвореният свят на Spider-Man 2 ще бъде два пъти по-голям от първите игри

Аз детето | 2023-09-19

Отвореният свят на Spider-Man 2 ще бъде два пъти по-голям от първите игри

Insomniac Games пуснаха нов трейлър за Spider-Man 2, където подробно описват нови промени в геймплея и показват значително по-голяма карта от тази на първата игра. Най-вероятно картата е увеличена, за да побере всички нови неща и да направи място за двама Spider-герои, които спасяват града наведнъж. „Ние почти удвояваме размера на Ню Йорк на Marvel. Разширявайки се отвъд Ийст Ривър, вие ще се люлеете и реете над емблематични забележителности в Куинс и Бруклин – заедно със сюжетни мисии, странични куестове и градски дейности“, казват от Insomniac от блога на PlayStation. Разбира се, длъжни сме да кажем, че PlayStation и Insomniac не са казали, че Spider-Man 2 ще дойде за компютър, но тъй като първите игри бяха за такава платформа, залагаме, че ще се появи пак на PC рано или късно.

Spider-Man 2 ще ви позволи да превключвате между Питър Паркър и Майлс Моралес в движение, като и двамата герои ще имат свои отделни странични истории, които да развиват из целия град в допълнение към основната история. А в основната история изглежда, ще видим злодеите Крейвън Ловецът и Венъм. Това ще е интересно, защото Питър Паркър ще може да облече черния костюм и да използва симбионтски сили заедно с новите роботизирани паякови ръце.

Междувременно Майлс Моралес ще получи сили с биоелектрическа отрова, за да отприщи шокиращи и експлозивни атаки, както и това, което Insomniac нарича „Развити способности за отрова“. Има и показани ходове, които използват и двата героя наведнъж – като най-забележителен е този, при който съборен враг е победен от ритащ със замах съюзник. Всеки герой ще има както свои собствени странични истории, така и странични дейности, които да предприеме.

Също така е приятно да се знае, че Spider-Man 2 ще може да се следи на PS5, според интервю от IGN. Това дава надежда, че ще бъде добре поддържана (ако и), когато играта дойде на компютър. „Нашият режим на производителност за това заглавие включва проследяване по подразбиране. Наистина разширихме дейността и настройките в цялата игра“, казва Майк Фицджералд от Insomniac.

Insomniac също казва, че новият Спайдърмен ще има 65 различни костюма на Спайдърмен, които да носите. Те „включват нови оригинални дизайни и любими такива на феновете от филми и комикси.“ Ще има и нова функция Suit Styles, която отключва алтернативни цветови шейдъри за някои костюми, „които ви предоставят над 200 начина да облечете своя паяк герой“. Digital Deluxe версията на играта ще включва и 10 ексклузивни костюма, които Insomniac подробно описва в трейлъра.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град