Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Най-добрите имения в Minecraft: вдъхновете се и си направете свое

Най-добрите имения в Minecraft: вдъхновете се и си направете свое

Аз детето | 2023-10-06

Най-добрите имения в Minecraft: вдъхновете се и си направете свое

Уморихте ли се от проста каменна или дървена къща? Готови ли сте за истинско имение в Minecraft? Точно като всички сгради, които ще правите в Minecraft, има безкрайно поле за разнообразие. Независимо дали става дума за горски имения, модерни имения от средата на века, призрачни имения – или нещо друго, което искате, има много голям шанс някой да го е построил и след това да е качил урок в YouTube, за да ви преведе през процеса.

Знаете, че в тази игра таванът е вашето въображение, особено ако търсите повече вдъхновение за вашия собствен оригинален проект за имение в Minecraft. Но за щастие, много от уроците за къщи и имения на Minecraft са полезни, за да научите основите на създаването на ваши собствени сложни структури, изпълвайки ги с декорация отвътре и отвън. Ако вече сте специалисти в това как да построите къща в Minecraft, тогава е време да се вдъхновите, като разглеждате творчеството на другите.

Този списък с най-добрите имения на Minecraft има цял набор от уроци за изграждане и естетика. Така че ето ви някои от най-добрите имения в играта от които да се вдъхновите за свое.

Голяма средновековна база, вдъхновена от Тюдорите

Черпейки вдъхновение от старите домове в стил „Тюдор“ и средновековни структури, NeatCraft ни предлага тази отлична конструкция с покриви от шисти, смърч и тъмен дъб. Ако сте голям фен на фронтони и остри кули, това е имението за вас. Освен това има и място за тъмно и зловещо мазе, ако решите, че искате да се разширите по-късно в аматьорско злодейство.

Голяма дъбова база за оцеляване

Ако имение за оцеляване в Minecraft е построено, за да предпазва от стихии, тази база за оцеляване Large Oak е построена, за да предпазва от апокалипсиса. Идва с четири симетрични къщи на всеки ъгъл, защитени от дебели дъбови стени отвън. В центъра дори има място за градина. Това имение има великолепна архитектурна привлекателност и ще държи абсолютно всичко навън с мощните си дъбови бариери.

Модерно имение

Модерното имение на Akila Gaming в Minecraft е впечатляваща гледка. Този урок може да продължи един час, но резултатите са наистина впечатляващи. Не само ще имате прекрасна вила, но и цял интериор, пълен с мебели и декорации. Толкова е красив, че е почти зашеметяващ, урокът на Akila е лесен за следване, макар и дълъг, с чертежи и списък с ресурси, които да ви помогнат.

Кръгла подземна база

Защо да се задоволявате с нещо над земята или подземна база, когато можете да имате и двете, в масивен стил? Moby Dick надминава себе си с кръгла база на няколко нива, която потъва в земята. Със стъклен слой, който пропуска светлина и ви позволява да виждате всичките си мебели отгоре, можете да се събудите, гледайки всички видове нощен живот, които просто искат да могат да се присъединят към вас във вашата прохладна база.

Голямо имение от смърч

Това голямо имение от смърч от Folli, би било идеалното скривалище в гората. Урокът по-горе ви превежда през материалите, как да изградите екстериора и как да му придадете онова уютно усещане с декорации и отвътре. Ако предпочитате нещо различно, Folli има много други уроци за изграждане, включително Голямо дъбово имение и уютна малка дупка на Хобит.

Модерно имение със зеленина

За да бъде ненадминат, A1mostaddicted е построил масивно модерно имение. За разлика от много съвременни постройки, това имение има много измерения и по-големи покриви, с разнообразие и асиметрия в различните разпръснати структури. Освен това получавате свой собствен плувен басейн в сянката на многобройни палми.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град