Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Още 5 неща, които никога не трябва да казвате на Xbox геймър

Още 5 неща, които никога не трябва да казвате на Xbox геймър

Аз детето | 2023-09-01

Още 5 неща, които никога не трябва да казвате на Xbox геймър

Познавате ли геймъри на Xbox? Може би от време на време сте се опитвали да говорите с тях за някое хоби? Те могат да бъдат особена група и това е разбираемо, като се има предвид колко сложни понякога са нещата с тази конзола от десетилетие. Времето лекува всички рани, освен ако не сте фен на Xbox и някой каже грешното нещо. По-рано разгледахме и още 5 неща с които да не ядосвате любителите на тази конзола. Сега е време да споделите някои съвети за това какво да не споменавате на привържениците на Фил Спенсър. Тяхната лоялност към една изпаднала в битка марка е силна. Ето какво да избягвате, за да не разпалвате гнева на феновете на Xbox.

„Виж колко PS5 продаде Sony миналия месец.“

Microsoft спря да отчита продажбите на нови Xbox през 2016 г. Може да се предположи, че PlayStation се продава повече почти всеки месец оттогава. Прогнозите поставят Xbox Series X/S на около половината от 40-те милиона продажби на PS5 през целия ѝ живот. Единственото по-лошо нещо от изтъкването на това е да се каже на феновете на Xbox, че това „не е състезание“.

„Какво правиш с всички тези АА батерии?“

Изглежда като разточителство, но последователите на Xbox ще ви убедят как всъщност им харесва да търсят най-добрата сделка за акумулаторни AA батерии, защото могат да ги сменят в движение и никога да не им се налага да се тревожат за включване на техния контролер. Звучи страхотно.

„Изкупуването на всяко студио за игри от Microsoft е лошо за индустрията на видеоигрите.“

Когато Microsoft купи Minecraft, това изглеждаше като умен ход. Когато закупи Obsidian Entertainment и поредица от други студия, това имаше смисъл. Когато купи Bethesda... И когато Microsoft отдели 69 милиарда долара за Activision Blizzard това вече е екзистенциална заплаха за жизнения, разнообразен и конкурентен пазар за игри. За собствениците на Xbox това е началото на един смел нов свят, в който добронамерените ръководители на Microsoft ще направят игрите евтини и достъпни за всички. Скептиците ще бъдат изхвърлени от лобито на Call of Duty.

„Защо просто не си купи компютър?“

Собствениците на Xbox казват, че искат най-мощния гейминг бокс, но това, което наистина искат, е да плащат за мултиплейър и да се блокират от всички ексклузивни продукти на PlayStation, които в крайна сметка идват в Steam. Може би просто ще ви информират за Xbox Play Anywhere, което им дава безплатни копия на версията за компютър в магазина на Microsoft.

Добре Xbot.“

Фразата „Sony Pony“ предполага нежно докосване на безкрайните демонстрации и снизходителни ексцентричности на феновете на PlayStation (PSVR2? Project Q?). „Xbot“ означава безсмислена машина, която се опитва да ви помогне да навигирате в автоматизираното бюро за обслужване на клиенти на вашата кабелна компания. Не изричайте това, освен ако не искате „Xbots“ да се надигнат и да ви гонят през целия път от понеделник до конзолното поколение.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град