Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | 5 неща, които никога не трябва да казвате на Xbox геймър

5 неща, които никога не трябва да казвате на Xbox геймър

Аз детето | 2023-08-28

5 неща, които никога не трябва да казвате на Xbox геймър

Познавате ли геймъри на Xbox? Може би от време на време сте се опитвали да говорите с тях за някое хоби? Те могат да бъдат особена група и това е разбираемо, като се има предвид колко сложни понякога са нещата с тази конзола от десетилетие. Времето лекува всички рани, освен ако не сте фен на Xbox и някой каже грешното нещо. По-рано разгледахме какво да не казваме на играчите на Overwatch. Сега е време да споделите някои съвети за това какво да не споменавате на привържениците на Фил Спенсър. Тяхната лоялност към една изпаднала в битка марка е силна. Ето как да не разпалвате гнева на феновете на Xbox.

„Как ти се харесва Redfall?“

Вампирският шутър на Bethesda беше рекламиран от години, но се оказа пълна глупост. Microsoft иска да забрави за това, както и феновете на Xbox.

Game Pass е толкова надценен.“

Как смееш! Game Pass остава единствената най-добра оферта в целия гейминг. Всеки месец към услугата се присъединяват страхотни нови хитове и индибисери. И какво, ако е бил слаб при чисто нови блокбастъри. Абонатите на платен Game Pass ще могат да играят Starfield безплатно, донякъде.

„Къде са всички ексклузивни продукти?“

Повечето играчи на Xbox вече няма да оспорват това, дори ако няколко самотни конзолни воини ще започнат да ви изнасят лекции за недооценените добродетели на Crackdown 3. Но споменаването му ще предизвика тъга, а тъгата води до гняв, а гневът води до омраза и омразата води до страдание.

„Обзалагам се, че нямаш търпение да играеш новата Final Fantasy!“

Няма по-сигурен начин да накарате феновете да започнат да говорят за конспирацията срещу Xbox от това да изтъкнат ексклузивните сделки на Square Enix със Sony. Първо те оставиха Final Fantasy VII Remake извън Xbox One, а сега Final Fantasy XVI извън Xbox Series X/S. Биха ли феновете на Xbox купили тези игри, дори и да можеха? Не, но това е принципът. Ексклузивността на FFXVI дори беше част от причината един съдия в крайна сметка да застане на страната на Microsoft, оставяйки придобиването на Activision да продължи напред.

„Halo 4 е най-добрият.“

Независимо дали сериозно или на шега, най-добре е просто да оставите всички мнения на Halo. „Halo: Combat Evolved“ е класика за всички времена. Никога повече няма да се взираме в мултиплейър общността на Halo 3. Не казвайте, че сте харесали възможността да спринтирате в Halo 5, да не говорим, че сте мислили, че първият Halo без Bungie е GOAT. Самият Master Chief, подложките за космически хокей и всичко останало, нямаше да преживеят психическото увреждане.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град