Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Little Nightmares вече ще бъде co-op и с гигантско бебе

Little Nightmares вече ще бъде co-op и с гигантско бебе

Аз детето | 2023-08-31

Little Nightmares вече ще бъде co-op и с гигантско бебе

Специален поздрав за онези, които са оцелели от Мау и Бледия град! Но сега се стегнете, защото може да нямате толкова късмет на следващата дестинация. С голямо удоволствие ви съобщаваме, че ще трябва да се върнете в очарователния свят на най-тъмните мечти, известен като Никъдето. Добре дошли в Little Nightmares III. В Little Nightmares III създателите ще очакват не по-малко от това, което винаги сте показвали в играта: смелост, интелигентност и въображение. Ако смятате, че сте дошли добре екипирани, моля, продължете да четете (на свой собствен риск).

За първи път във франчайза Little Nightmares можете да се изправите срещу тези нови ужаси с приятел, използвайки онлайн съвместна игра. Или ако предпочитате да се впуснете в това пътуване сами, ще можете също да играете соло с AI спътник. Ще играете като Low и Alone. Две изгубени деца, които търсят изход от този мрачен свят и се опитват да избягат от по-голяма заплаха, дебнеща в сенките. Low и Alone са оборудвани със собствени емблематични предмети, които ще ви позволят да решавате различни пъзели и да се защитавате срещу новите и опасни предизвикателства, които ви очакват. Ще можете да взаимодействате със света, като използвате лъка и стрелите на Low и гаечния ключ на Alone, но също така ще имате нужда от своя ум, упоритост и креативност, за да оцелеете при пътуването си през Спиралата.

Първата глава на играта се развива в пустинните пясъци и руините на Некропола, град на вечната енергия и сигурна смърт, захранвана от поривисти ветрове. Древният метрополис сега е по-скоро призрачен град. И не е ясно какво се е случило с обитателите му, но може би гигантско бебе има нещо общо с това. Некрополът е домът на бебето чудовище, нов жител с въртящи се очи като на кукла, който поради обема си е с чиста разрушителна сила. Бебето може да не изглежда жестоко или злонамерено на пръв поглед, но неговият размер, непохватност и любопитство могат да станат опасни за вас, скъпи посетители.

Low и Alone ще трябва да намерят начин да се ориентират в тези руини, като същевременно стоят настрани от пътя ѝ – и Monster Baby далеч не е единствената опасност, пред която ще се изправят.

И така, готови ли сте да се потопите по-дълбоко в изкривения свят на Little Nightmares III? Играта ще бъде пусната на PS5 и PS4 през 2024 г.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град