За родители

Начало | За родители | Стайлинг вдъхновение – как да имате идеи за уникални тоалети?

Стайлинг вдъхновение – как да имате идеи за уникални тоалети?

Аз детето | 2024-02-28

Стайлинг вдъхновение – как да имате идеи за уникални тоалети?

Искате да изглеждате добре във всяка ситуация и търсите стайлинг вдъхновение? Как обаче да имате идеи за комбинации за цялостни тоалети, които са уникални, а с тях и цялостния ви стил? Нека ви разкажем за малко повече възможности и да ви помогнем сами да имате повече вдъхновение и да бъдете неповторими.

Какви комбинации на цветове да избера?

Като цяло можем да кажем, че при избора на цветове има множество варианти. За начало започнете с това кои са вашите любими такива. След това разгледайте малко повече информация относно модните тенденции за нюанси за сезона. Когато сте готови, можете да продължите с избор на тоалет в един, два или повече цвята. Ако харесвате изчистената визия, спокойно можете да изберете рокля, обувки и чанта в един цвят. В случай че искате среден вариант, който е приложим за всички стилове, заложете на два цвята. Разбира се можете да комбинирате и малко повече.

При съчетанието на цветове за тоалетите ви трябва да кажем, че като следваща стъпка ще е нужно да фиксирате и конкретните цветове. Ако сте избрали два, то може да комбинирате класически такива като бежово и черно или пък да заложите на една част от тоалета си в по-ярък нюанс. В случай пък, че харесвате много цветове на едно място, то е доста добра опция да изберете шарена рокля. Нея пък е опция да комбинирате с обувки в например класическо черно. Разгледайте интересни варианти в дамски боти и ботуши разпродажба.

С какви аксесоари да комбинирам различните си тоалети?

Разбира се освен дрехи, ще са ви нужни и аксесоари. Вече споменахме, че е важно да съчетаете добре цялостния си тоалет с обувки. Освен тях е нужно да заложите и на чанта. Една добра стратегия, която ще ви предостави възможност за стайлинг вдъхновение, е да изберете няколко чифта обувки и чанти, като всяка двойка е в един цвят. Например имате такива в черно, в бяло и в розово. Така ще можете да комбинирате с доста различни тоалети. Да кажем боти и чанта в черно са приложими за носене с множество други цветове през преходните сезони, а и по време на най-студените дни от годината.

Освен това ще е добре да заложите и на бижута. Тук можете да изберете предпочитаните от вас такива от гледна точка на сребърни или златни. А защо не и комбинация от цветни камъни и кожа? Възможностите са много. За по-елегантни тоалети е добра опция да заложите на варианти с камъни. За спортно-елегантни или пък много цветни тоалети бижутата ви могат да са и в по-интересна палитра. Трети вариант е да изберете комплект такива в ярък тон като например зелено, което би седяло добре с тоалети в класически цветове.

На какви модели и кройки да заложа?

Основно при избора на модели и кройки е първо да знаете кое ви седи най-добре. Помислете за себе си кои части от тялото си искате да подчертаете и кои не толкова. На базата на това сортирайте например ризи и блузи с по-голямо или по-малко деколте или пък по-впити или по-широки такива. За панталоните пък съчетайте любима кройка и модните тенденции в момента и изберете прави такива, тип кюнец, карго или чарлстон. След като сте наясно с основната кройка, която е добра за вас, то лесно ще се вдъхновите за комбинации.

Още едно нещо, което е полезно да имате предвид, е че ако една част от тоалета ви е например по-широка дреха, то другата е по-добре да не бъде също толкова широка. Разбира се има средни варианти, но като цяло много широка риза ще си отива повече с впити панталони, а много тясна блуза с прави или по-широки такива. Ако погледнем якета е вариант да изберете дамска парка online с ластик в кръста и по-широки панталони или такава без с по-тесни.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град