За родители

Начало | За родители | Плажна пола – как да я съчетаем с бански?

Плажна пола – как да я съчетаем с бански?

Аз детето | 2022-04-28

Плажна пола – как да я съчетаем с бански?

Съвсем скоро е време за лятна почивка и ваканция! Предвидливите дами отсега подготвят багажа си за морето и мечтаят за златния пясък и пъстрите коктейли. Това са едни от най-хубавите месеци от годината, когато времето сякаш тече по-бавно – защото и на него му харесва на морския бряг и иска да остане по-дълго. Ако още не сте започнали да подготвяте плажните си аутфити, то сега е повече от подходящ момент да го направите. Ето защо да не забравяте към тях да добавите плажна пола.

Защо да добавите плажна пола в багажа си за лятната ваканция?

Тя е супер модерна, удобна и елегантна. Освен фешън решение, е практична и повече от приятна за носене. Тъканите са меки и приятни на допир, леки и ефирни и позволяват да се чувствате много комфортно, но и да изглеждате като истинска морска богиня. Плажните поли са много удобни. Обличат се много бързо, имат връзки, ластик или просто се премятат и се завързват. Добавят шик с помощта на само няколко движения. Плажната пола позволява да трансформирате банския си в облекло, подходящо и за извънплажни срещи и събития. Можете да я носите освен с него и с потник, бяла риза, колан, да добавите мъниста, шал – и с помощта на аксесоари да я превърнете в истински уникална и впечатляваща дреха, с която да се откроите. Потърсете подходящи решения, като не пропускайте да изберете и подходящи мъжки бански за човека до себе си.

Каква плажна пола да изберете?

Правила няма. Избирайте според собствения си стил и цветовете на банските. Достатъчно е да подберете модел, който подхожда на вашето разбиране за мода. Не се ограничавайте до един – можете да изберете къса плажна пола, дълга, със средна дължина, раздвижен или по-изчистен дизайн, в приглушен или пък ярък цвят – изборът е огромен и зависи изцяло от вас. Добавете сандали и голяма шапка или кърпа за главата, обемна плажна чанта, слънчеви очила и любимите си слънцезащитни продукти и ще се чувствате отлично на плажа – а и по пътя към него. Плажната пола е отличен избор и за топли летни вечери в някой ресторант. С нея винаги изглеждате добре и елегантни на морския бряг.

Как да я съчетаете с банските си?

Ако плажната ви пола е цветна, носете я с едноцветно горнище на бански в хармониращ цвят. И обратно – едноцветните плажни поли позволяват съчетаване с пъстри бански в интересни десени и дизайни. Класика е макси плажната пола, която е супер женствена и изглежда отлично с горнище на бански. Късите плажни поли са много подходящи за младите дами с безупречна фигура. В комбинация с любим бански те са подходящи и за летни партита. По-романтична визия имат плетените плажни поли, които също можете да съчетаете с бански в съответстващ цвят, който също може да е плетен. Експериментирайте и открийте любимите си комбинации плажна пола и бански: https://answear.bg/k/tya/drehi/banski, с които се чувствате неотразими.

Готови ли сте с багажа за морето? Освен бански и плажни поли, добавете любимите си модели ефирни рокли, с които ще се чувствате прекрасно. Господата могат да направят своя избор от мъжки къси панталони на answear, които да комбинират с тениски или пък летни ленени ризи, които с навит ръкав са повече от шикозно решение за топлите летни вечери. Ах, морето предстои! Приятна почивка!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град