За родители

Начало | За родители | Национална програма „Детско здраве – Пирогов“ с безплатни прегледи се завръща

Национална програма „Детско здраве – Пирогов“ с безплатни прегледи се завръща

Аз детето | 2022-05-27

Национална програма „Детско здраве – Пирогов“ с безплатни прегледи се завръща

На 4 юни 2022 г., след две години отсъствие заради ковид пандемията, Национална програма „Детско здраве – Пирогов“ отново ще предложи на родители и деца своите услуги. Безплатните прегледи от висококвалифицирани специалисти по проекта се организират от УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ и Софийска лекарска колегия на БЛС.

Основната цел на инициативата е да предостави бърз и лесен достъп на деца до медицински специалисти. Първите прегледи ще се правят в МЦ Пирогов в събота – 4 юни, от 8:30 до 14:30 ч. Нужно е предварително да бъде записан час на тел. 02/9154 403, всеки работен ден от 8:00 ч. до 14:00 ч.

По традиция, вече девет години, в Национална програма „Детско здраве – Пирогов“ взимат участие лекари от следните специалности: детска урология, УНГ болести, очни болести, детска хирургия, детска ортопедия и травматология, детска кардиология, детска неврохирургия. Специалист в областта на образната диагностика оказва съдействие за прецизната диагностика и планиране на лечението на малките пациенти. В резултат на екипната работа от началото на програмата до момента, хиляди деца са получили безплатни консултации, лечение и проследяване на състоянието след това.

Family doctor photo created by gpointstudio - www.freepik.com



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град