Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Най-накрая – дългоочакваният ъпдейт на Minecraft Wild идва този месец

Най-накрая – дългоочакваният ъпдейт на Minecraft Wild идва този месец

Аз детето | 2022-06-03

Най-накрая – дългоочакваният ъпдейт на Minecraft Wild идва този месец

Чакането за актуализацията на Minecraft 1.19 почти приключи. След като запази мълчание за графика тази година, Mojang току-що обяви, че Wild Update пристига на 7 юни, само след седмица и половина. Ние отдавна решихме, че скорошните предварителни версии са сигнал, че скоро ще чуем за конкретна дата, но е дори по-рано, отколкото очаквахме, което прави началото на лятната ваканция доста приятно. Mojang обобщава акцентите за актуализацията на 1.19 в своя публикация в блога за обявяване. Това бележи крайната дестинация за няколко функции на Minecraft, които бяха отхвърлени миналата година.

Първоначално обявени в Minecraft Live през 2020 г., гигантските и ужасяващи тълпи Warden и техните домове на биоми в Deep Dark първоначално бяха планирани като част от актуализацията на Caves & Cliffs през 2021 г., която след това беше разделена на две актуализации и после беше включена в Wild Update. Сега вече най-после идват и ще ги видим в истинското им действие. Ако случайно сте си играли с Wardens в надстройките през последните няколко месеца, може би сте забелязали колко безмилостни са те. Тези гигантски чудовища със своите светещи сърца и антени ще тероризират играчи, които се скитат в домовете им, като се вслушват в стъпките, надушват ги и ги преследват, за да нанесат екстремни щети със своите звукови атаки. Също така, шумовете на сърдечния ритъм, които издават, докато преследват, са подходящо смущаващи.

Wild Update също е чудесен за феновете на строителството, с новите мангрови дървета, различни мангрови дървени блокове, жабешките светлини и древните градове под земята, в които може и да се настаните да живеете. Не се съмняваме, че всеки ще направи опити и за къщи от мангрови дървета.

Най-накрая ще можем да разгледаме всичко в Wild Update, когато стартира на 7 юни както за Java, така и за Bedrock.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град