Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | 5 VR игри, които няма да ви уплашат, но със сигурност ще ви харесат

5 VR игри, които няма да ви уплашат, но със сигурност ще ви харесат

Аз детето | 2022-04-28

5 VR игри, които няма да ви уплашат, но със сигурност ще ви харесат

Технологиите се развиват ужасно бързо, не мислите ли? Все пак като че ли вчера за първи път станахме свидетели на VR очилата, които ни изглеждаха като извадени от научнофантастичен филм. Все пак те ни позволяваха да играем игра сякаш сме буквално вътре в нея, ако разбира се отидем да ни ги демонстрират. А днес вече всеки може да си ги има у дома и дори толкова сме свикнали с тях, че очакваме новото технологично чудо. Но какви игри можем да играем на VR – най-често ни се предлагат само доста страшнички, като Five Nights at Freddy’s, защото явно производителите на игри за виртуална реалност смятат, че само страшното е хубаво. Разбира се за някои от вас тази игра може изобщо да не е плашеща, което е много хубаво. Някои от нас обаче са по-страхливи в което няма нищо лошо, но какво да правят като искат и те да опитат VR без сърцето им да прескача удари и да им избива студена пот. Лесно е! Вече има и такива игри, които предлагат пълно VR изживяване без страх. Всъщност могат и по-смелите от вас да ги опитат – също ще им хареса.

Pierhead Arcade: Play virtual arcade favorites

Мечтата на всяко американско дете, а и не само е да си има стая пълна с аркадни игри, но това винаги се случва само по филмите. Поне досега! С помощта на VR технологията, можете да си имате такава стая всеки път, щом си сложите специалните очила. Пинбол, Пакман и други познати и непознати аркадни игри ви очакват и то сякаш наистина са пред вас.

Candy Kingdom VR: A whimsical shooting gallery for kids

Ярки цветове, много действие и бонбони – кое дете не би харесало такава игра, особено когато сякаш е вътре в нея. Нека си го признаем, повечето VR игри с екшън са игри на ужасите, но не и тази. Возене с влакче и стреляне по бонбонени мишени, състезание с шоколадови коли и още куп интересни екшън миниигри ви очакват тук.

Tilt Brush: Bring your drawings to life in 3D

Сигурно и преди сте си правили триизмерни рисунки на компютъра, но гарантираме, че никога не сте им придавали чак толкова живот. Тази игра ви позволява да създавате рисунки в 3D, като можете след това буквално да ги видите от всички страни, докато обикаляте около тях, а също и да ги анимирате, така че да изглеждат като истински. При това можете да рисувате не само с боя, четки и цветове. Можете да рисувате с огън, дим, неонови светлинни тръби, електричество или каквото сърцето ви желае.

Cloudlands VR Minigolf: Play mini-golf without leaving the house

Знаем, че у нас миниголфът изобщо не е популярен и дори нямаме такива игрища, но това не го прави по-малко забавен. Така че в студените дни, можете просто да опитате тази забавна VR игра. Тя не само ще ви забавлява, но и ще ви пренесе на някое приятно и слънчево място, а също така ще ви накара и добре да се раздвижите, нали все пак голфът се смята за спорт... Около огромни замъци, в красиви известни места и дори на дъното на океана – можете да играете миниголф навсякъде, където поискате.

Smashbox Arena: Extreme dodgeball

Народна топка, кое дете не обича тази игра... Във VR среда обаче тя ще ви предостави съвсем ново екстремно преживяване. Съществуват различни видове игрови топки, от такива, които се самонасочват към противника до такива, които се превръщат в гигантски подвижни камъни. Можете дори да получите снайперска пушка тип „народна топка“ за точни изстрели на далечни разстояния. Множеството арени и игровите режими правят всичко още по-забавно. И ако популярността на тази игра се задържи още време, винаги ще има някой от света с когото можете да играете безопасно.. Ако няма на разположение човешки играчи, все още можете да играете мачове срещу роботи, което също е доста забавно.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град