Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Fall Guys ще се играе безплатно в Epic Games Store през юни

Fall Guys ще се играе безплатно в Epic Games Store през юни

Аз детето | 2022-05-17

Fall Guys ще се играе безплатно в Epic Games Store през юни

Познатата на всички хит игра (или вече не толкова хит, но все още забавна) Fall Guys ще се играе безплатно на 21 юни в Epic Games Store, съобщи студиото. Това обаче ще съвпадне и с премахването на играта от Steam. От този момент нататък Fall Guys ще бъде ексклузивен за Epic Games Store, въпреки че все още ще може да се играе за съществуващите акаунти в Steam, без да се налага да преминават към стартовия панел на Epic.

Новината дойде като част от съобщението на Mediatonic, че Fall Guys идва в Nintendo Switch и Xbox следващия месец с пълна поддръжка за кръстосана игра и кръстосано прогресиране, заедно с настоящите си игри на PC и PlayStation. Не е толкова изненадващо да видим, че Fall Guys се преместват в Epic Games Store, тъй като Epic придоби Mediatonic през март миналата година. Наистина, задължителното влизане с акаунт в Epic Games беше въведено за Fall Guys през сезон шести, дори за хора, които играят в Steam. Съществуващите собственици на Steam обаче не трябва да се притесняват, че ще бъдат изоставени, след като играта бъде махната.

„Играчите на Steam, които вече имат копие на Fall Guys, ще продължат да получават всички обичайни актуализации (като нови сезони, пачове и нови функции), които бихте очаквали“, казват от Mediatonic.

Fall Guys стартира през август 2020 г. и се превърна в истински хит. Досега имаше шест сезона, но следващият, който съвпада с промяната на безплатната игра на 21 юни, ще стане отново сезон първи. Всеки, който купи и играе играта, ще получи „Legacy Pack“ с безплатни неща, включително нововъведения сезонен пропуск, потвърдиха от Mediatonic. След това пропуските за бъдещи сезони ще бъдат закупени с новата валута в играта „Show Bucks“ и ще отключват скинове.

Fall Guys все още е наличен в Steam до 21 юни и струва 20 евро.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град