Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Фенове на виртуалните семейства, внимавайте – създателите на Sims 4 могат да се шегуват с вас и главното ви меню

Фенове на виртуалните семейства, внимавайте – създателите на Sims 4 могат да се шегуват с вас и главното ви меню

Аз детето | 2022-05-03

Фенове на виртуалните семейства, внимавайте – създателите на Sims 4 могат да се шегуват с вас и главното ви меню

Представете си най-лошия си кошмар свързан със The Sims. Наистина си позволете да си представите всеки ужасяващ детайл. Дали това ще е крадец, пожар или някое наводнение? А може би не сте запазили къщата, която сте строили и обзавеждали с часове? Усетете как сърцето ви бие, след което се отдръпнете, за да размишлявате върху това, което е станало. Предполагаме, че кошмарът ви от тази игра не е Sim с мобилен телефон, но по някакъв начин разработчикът Maxis успя да превърне този безобиден образ в заплаха за феновете на Sims.

От 26 април до днес главното меню на играта The Sims стана някакъв ужас, пълно мазало или поне за някои от нас. Разработчиците пуснаха създание, което играчите наричат „Ring Ring Girl“, обикновен герой, първоначално затворен в полето на главното меню, насърчаващо използването на телефона, но дали трябва да я допуснете в телефона? Да, ако искате да обърка цялото ви главно меню.

Ring Ring Girl плаши играчите на Sims 4 от 2021 г. и няма никакви изрични причини, поради които разработчиците са решили да наблегнат на нея сега, вместо в предишни актуализации. Тя обаче бавно се превръща във вътрешна шега в света на Sims, като дори официалните акаунти на Sims понякога се позовават на нейното съществуване. Така че внимавайте с кой Sim говорите по телефона...

„Ти не си хакнат, само аз съм!“ това се чете като отказ от отговорност в долната част на менюто. Ring Ring Girl, или Callia Maebey, както Sims 4 официално я нарекоха в последната актуализация, беше накарала играчите на Sims 4 буквално да плачат, тъй като много от тях не знаеха какво се е случило с играта им и вярваха, че наистина са хакнати. Тъй като The Sims даде на Maebey достъп до вашите виртуални семейства и главно меню в същото време, когато обяви последната си актуализация, можем да предположим, че Maebey вероятно е просто странна шега, носеща жилетка, създадена, за да поднови шума около Sims 4 и да покаже на общността на Sims 4, че EA знае какво се случва в играта и все още се грижи за нея.

Ако трябва да сме честни, този герой е и най-вълнуващото нещо в последната актуализация, която основно изглажда естетиката и малките функции като повторното записване на вашия Sim в колеж след спиране. The Sims също актуализира главното меню извън външния му вид, като добави подробности като нов панел за стартиране, мотивационни съобщения за играчите, започващи първата си игра, и анкети за играчите, за да споделят обратна връзка.

Днес The Sims пуснаха допълнителен пач, който добавя ястията knafeh и zaatar manakeesh, кактус и ограничен във времето „жабешки сценарий“, който кара вашия Sim да иска да събира жаби. Слава богу. Свършваха ни жабите! Някои играчи са разочаровани от това, което смятат за ненужни промени в главното меню и отбелязват, че малките, чести актуализации на Sims 4 карат играта да се държи само по-неправилно в някои случаи. Така че се връщаме към това, че Maebey е най-вълнуващото нещо в актуализацията.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град