Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | 5 нови априлски игри в Steam, които сте пропуснали, а не е трябвало

5 нови априлски игри в Steam, които сте пропуснали, а не е трябвало

Аз детето | 2022-04-26

5 нови априлски игри в Steam, които сте пропуснали, а не е трябвало

Средно на ден в Steam се пускат около 12 нови игри. И макар да смятаме, че това е нещо добро, разбираемо може да е трудно да разгледате всички нови игри. Потенциално вълнуващите игри със сигурност ще бъдат загубени в потопа от нови неща, които да играете, освен ако не подредите всяка една игра, пусната в Steam. Така че точно това сме направили. Ако нищо не ви харесва тази седмица и се чудите какво да правите на компютъра, ние събрахме най-добрите компютърни игри, които можете да играете в момента.

Terraformers

Ето още една стратегическа и управленска игра за заселването и експлоатацията на Марс, но Terraformers използва различен подход в сравнение например със Surviving Mars. Пуснат в ранен достъп миналата седмица, Terraformers се насочва към стратегията малко повече и има голяма прилика с настолна игра. В допълнение към изпращането на експедиции за откриване и събиране на ресурси, вие също така ще откривате градове, ще произвеждате стоки и ще свързвате всичко заедно с ефективна транспортна система, като същевременно работите за създаване на полезни живи екосистеми, от бактерии до мечки. Срокът за ранен достъп вероятно ще продължи около шест месеца, с много повече съдържание, планирано за междинния период.

Skabma – Snowfall

Това фокусирано върху повествование приключение от трето лице е „невиждано досега представяне“ на саамския народ, който е местен за най-северните части на съвременна Скандинавия (и малко от Русия). Главният герой Áilu живее в село, засегнато от мистериозна болест, и сред всичко това той открива омагьосан барабан, съдържащ „дълго изгубените знания на саамските лечители“. И така следва пътуване за намиране на четирите познати духове, които ще помогнат да се отърве селото от болестта му. Очаквайте малко решаване на пъзели, много изследвания и великолепно изграждане на света.

Lila`s Sky Ark

Lila`s Sky Ark е пикселно изкуство, подобно на Zelda, с мечтателна цветова схема, напомняща Hyper Light Drifter. Лила и нейните приятели живеят в нещо като психеделична утопия, фокусирана върху музиката и магията, но някои квадрати – а именно миньоните на Диригента – се опитват да направят нещата по-малко забавни. Това, разбира се, няма да стане, така че Лила се впуска в стремеж да спре тези врагове. Има пъзели за решаване, музикални задачи и постоянно нарастващ арсенал, с който да владеете. О, и изглежда има хибрид лисица-еднорог, както и доста нормално изглеждаща овца.

Samurai Bringer

Samurai Bringer е високоскоростен екшън за унищожаване на орди от самураи и демони. Битката изглежда като хибрид на Diablo / Dynasty Warriors, първият, защото има голям фокус върху натоварването и стила на битка, вторият, защото има безброй врагове на екрана наведнъж. В допълнение към ордите, вие също ще се изправите срещу „над 100“ легендарни японски воини, но крайната цел е да победите Yamata-no-Orochi, осемглав дракон. Комбинацията от обстановката и стила на изкуството помага на Samurai Bringer да се открои.

EndCycle VS

EndCycle VS има над 4000 комбинации от атаки, онлайн състезателен режим и прост подход на пикселно изкуство към дизайна на околната среда, който изглежда малко по-малко монотонен от например Slay the Spire. Има и редактор на карти, който включва редактори на герои и компилации, така че възможностите за експериментиране са почти безкрайни.

Вижте още:
Защо Марс е червен?Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град