Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Minecraft recovery compass (компас за възстановяване): как да направим такъв и за какво служи?

Minecraft recovery compass (компас за възстановяване): как да направим такъв и за какво служи?

Аз детето | 2022-06-14

Minecraft recovery compass (компас за възстановяване): как да направим такъв и за какво служи?

Чудите се за какво се използва компасът за възстановяване на Minecraft? Или може би просто искате да знаете как да го направите? Неотдавнашната актуализация 1.19 представи дългоочаквания биом Deep Dark и Warden, но не всичко е обреченост и мрак – Wild Update също добавя жаби, попови лъжички и сладкия Allay избран от играчи по време на анкетата на живо в Minecraft през 2021 г. С толкова много нови неща за изследване, ще ви бъде простено, че сте пренебрегнали компаса за възстановяване. Със сигурност обаче е удобно да го имате, особено ако мислите да се впуснете в Deep Dark или да предприемете други потенциално опасни приключения. Така че, ако сте готови да научите повече, ето как да направите компас за възстановяване в Minecraft и, по-важното, какво прави.

Компасът всъщност е много полезен за всеки играч, защото прави едно нещо – насочва към мястото, където за последно сте умрели, което прави много по-лесно намирането на предметите, които сте правили и събирали с толкова труд. Но помнете, че компасът ще работи само в същото измерение, в което сте срещнали своя край, така че ако сте били в Недъра, ще трябва да се върнете там, за да работи.

За щастие обаче компасът е предмет, който няма да ви трябва често, все пак сте добри играчи и не умирате често, нали? Въпреки това е полезно да имате един в запас в случай на злополуки, който ще ви спести куп тичане наоколо, докато се опитвате да намерите притежанията си. Просто ще трябва да се надявате, че каквото и да ви е убило, вече не дебне наоколо.

Как да си направим компас за възстановяване в Minecraft?

Компасът за възстановяване може да се изработи и имате нужда от следните елементи, за да го направите:

  • Echo Shard x8
  • Компас х1

Ако имате късмет, можете да намерите обикновен компас в произволен сандък, в противен случай ще трябва да изработите такъв от железни блокове и прах от червен камък. Echo Shards може да са малко по-трудни за намиране, тъй като имат шанс да се появят вътре в сандъците в новите структури на Древния град в Deep Dark. След като имате нужните предмети, се насочете към вашата маса за изработка, пуснете компаса в средата с осемте Echo Shards около него, за да създадете компаса за възстановяване. И това е. Този предмет ще ви помогне най-малкото да премахнете част от стреса от опитите да намерите и възстановите вашите артикули, ако се случи най-лошото.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град