Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Момичетата управляват света в супер забавния нов трейлър на „Перфектният ритъм“ 2

Момичетата управляват света в супер забавния нов трейлър на „Перфектният ритъм“ 2

Аз детето | 2015-03-24

Момичетата управляват света в супер забавния нов трейлър на „Перфектният ритъм“ 2

Кой е начело на света? Момичетата, очевидно! В новия трейлър „Перфектният ритъм“ 2 на  има всичко – истинско момичешко приятелство, шеги за Втората световна война и, разбира се, много песни – от класики от 90-те години, през Майли Сайръс, та до, къде без нея, Бийонсе с “Who Run the World?”.
След излизането на първия трейлъра на дългоочакваното продължение на  „Перфектният ритъм“  феновете в интернет изпаднаха в ужас, че акапелната група „Белас“ е изгонена от всички състезания, турнета и участия, след като Ейми прави сериозен гаф пред не кого да е, а първото семейство на САЩ – Барак и Мишел Обама. Но момичетата не са готови да се откажат толкова лесно и ще направят всичко, за да възвърнат позициите си.

За да станат отново номер едно, Бека (Ана Кендрик) и другите момичета от „Белас“ започват усилена подготовка за Световните финали по акапелно пеене. Мисията е повече от невъзможна, тъй като американски отбор никога не е печелил толкова голямо и престижно състезание. А най-големите им врагове – немският отбор, са винаги една крачка пред „Белас“.

„Перфектният ритъм“ 2 е пълен с красиви жени и остроумни шеги, както и много музика, която със сигурност ще накара зрителите в киносалоните да искат да затанцуват заедно с „Белас“.

„Белас“ ще завладеят кината и сърцата в „Перфектният ритъм“ 2 на 29 май.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град