Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Спонджбоб Квадратни гащи идва на големия екран с чисто нови приключения

Спонджбоб Квадратни гащи идва на големия екран с чисто нови приключения

Аз детето | 2015-02-09

Спонджбоб Квадратни гащи идва на големия екран с чисто нови приключения

Любимецът на милиони деца по света Спонджбоб Квадратни гащи ще изживее чисто ново приключение, такова каквото досега никога не сме виждали и при това на големия екран. Досега той си живееше тихо и сравнително спокойно в своята къща ананас на дъното на Бикини Ботъм. Този път обаче всичко ще е различно – той ще трябва да излезе на брега и да дойде в нашия свят, за да свърши нещо много важно и заедно със своите приятели да изживее приключението на живота си.

"Спонджбоб: гъба на сухо" на "Парамаунт Анимейшън" и "Никълодеон Мувиз" е съвсем ново приключение на 3D, в което животът в Бикини Ботъм не би могъл да е по-хубав за вечния оптимист Спонджбоб (Том Кени) и приятелите му: вярната морска звезда Патрик (Бил Фейгърбак), сардоничната сепия (Роджър Бъмпас), учената катерица Санди (Каролин Лорънс) и капиталистическото ракообразно Г-н Крабс (Кланси Браун). Когато свръхсекретната рецепта за прочутите рачешки сандвичи е открадната, отколешните противници Спонджбоб и Планктон (г-н Лорънс) трябва да обединят силите си за пътуване през времето и пространството, за да овладеят вътрешната си суперсила и да се преборят със злокобния пират Бургерската брада (Антонио Бандерас), като използват собствените му планове за вкусните деликатеси.

"Спонджбоб: гъба на сухо", режисиран от Пол Тибит е изграден на основата на хитовата поредица "Спонджбоб Квадратни гащи", създадена от Стивън Хилънбърг. През 1999 година американският детският телевизонен канал Nickelodeon създаде един от любимите анимационни супергерои – Спонджбоб – гъбата, която живее в ананас на океанското дъно. С изключително успешен сериал, пълнометражен филм и поредица книги зад гърба си, Спонджбоб се нареди по популярност до Мики Маус и Бъгс Бъни.

"Спонджбоб: гъба на сухо" излиза в кината на 3D и 2D на 20 февруари 2015 година.  



Коментари
1 коментар

aleks aleksandrov, dete г.,

Публикувано на 29.03.2016

koi e proizvodil spndjbob gaba na suho se pitam cql den i ka se kazva i ti kak se kzva6

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град