Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Любимата фея на децата по света се завръща в „Камбанка и легендата за приказния звяр“ в кината от 1 май

Любимата фея на децата по света се завръща в „Камбанка и легендата за приказния звяр“ в кината от 1 май

Аз детето | 2015-03-12

Любимата фея на децата по света се завръща в „Камбанка и легендата за приказния звяр“ в кината от 1 май

Точно година след последното си приключение, любимата фея на децата по света, се завръща. „Камбанка и легендата за приказния звяр“ ще завладее кината този май. Приказните същества от Долината на феите отново ще се впуснат в поредица неочаквани и опасни преживявания.
Дисни отново отвежда зрителите в света на Камбанка, Вивета, Сребърна мъгла, Иридеса, Розета и Виола. Този път към задружната банда се присъединява и едно създание, за чието съществуване никой не подозира – Приказният звяр.
Виновницата за кашата, която се забърква около тайнственото същество този път, е феята на животните – Вивета. Вечно търсеща приключения и опасни ситуации, Вивета не може да се въздържи и тръгва по следите на мистериозна комета, осветила небето. Според легендата появата на такава комета неизменно води след себе си нещо непознато и опасно. В случая това е звяр, когото неуморната фея на животните не смята за толкова страшен и се заема да защитава от всички, които искат да го наранят и прогонят. Но тъй като не може да се справи сама, тя трябва да убеди своите приятелки, а това се оказва нелека задача.
В крайна сметка, феите се впускат в това опасно начинание и ще рискуват всичко, за да променят Долината на феите завинаги.


„Легендата за приказния звяр“ отвежда Камбанка и феите на Дисни на зрелищно приключение, изпълнено с емоционални и напрегнати моменти. Забавната и талантлива фея Вивета вярва, че не трябва да съдим за книгата по корицата й, нито за животното по големите му зъби, и затова се сприятелява с огромно мистериозно създание, познато като Приказния звяр. Докато Камбанка и приятелите й все още имат резерви към новото попълнение в Долината на феите, отбраните феи-скаути предприемат поход да заловят чудовището преди да е разрушило дома им. Вивета решава да се довери на сърцето си и се опитва да убеди приятелките си да спасят Приказния звяр. Режисиран от Стийв Лотър, „Камбанка и легендата за приказния свят“ оживява на 2D и 3D на 1 май.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град