Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Миньоните ви очакват с нови щури приключения на големия екран

Миньоните ви очакват с нови щури приключения на големия екран

Аз детето | 2015-07-02

Миньоните ви очакват с нови щури приключения на големия екран

Любимите ни миньони от „Аз проклетникът“ ще ни радват отново на големия екран.
Жълтите сладурковци ще се забъркат в луди приключения... Ще има динозаври, лава, острови и много комични ситуации, типични за анимираните герои. Сюжетът ни запознава с историята на миньоните от праисторията до наши дни. Култовите жълти беладжии ще направят своя соло дебют на голям екран след като предизвикаха истински фурор с участието си в двете части на „Аз, проклетникът“. Това лято ще видим предистория на техните приключения да намерят най-злия господар, на който да служат. И това е първата жена-суперзлодей в историята – Скарлет Оувъркил.

Историята на Universal Pictures и Illumination „Миньоните“ започва от зората на времето. В началото миньоните са едноклетъчни жълти организми и еволюират през вековете, като непрестанно служат на възможно най-проклетите господари. И тъй като не успяват да задържат тези си господари – от Тиранозавър Рекс до Наполеон, накрая миньоните остават без господар, на когото да служат и изпадат в дълбока депресия.
Ала един миньон на име Кевин има план и заедно с тийнейджъра бунтовник Стюарт и сладкия малък Боб поема по света, за да намери нов проклет шеф, който събратята му да следват.

Тримата тръгват на вълнуващо пътешествие, което накрая ги довежда до следващия им евентуален господар – Скарлет Оувъркил (носителката на „Оскар“ Сандра Бълок) – първият в света суперзлодей от женски пол. Пътуват от ледената Антарктида до Ню Йорк от 60-те години на 20-и век и стигат до съвременния Лондон, където се сблъскват с най-голямото си предизвикателство до този момент: спасяването на цялото население от миньони... от унищожение.

Със саундтрак от хитова музика от 60-те, която и днес е популярна, „Миньоните“ е продуциран от Крис Меледандри и Джанет Хийли от Illumination, а режисьори на филма са Пиер Кофин и Кайл Балда. Сценарият е дело на Брайън Линч, а изпълнителен продуцент е Крис Рено.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град