Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | 3D анимацията „Седмото джудже” обещава смях и приключения за всички

3D анимацията „Седмото джудже” обещава смях и приключения за всички

Аз детето | 2015-05-04

3D анимацията „Седмото джудже” обещава смях и приключения за всички

Премиерната прожекция на хитовата 3D анимация „Седмото джудже" ще се състои на 5 май от 19.00 часа в Cine Grand, Sofia Ring Mall, ул. „Околовръстен път" № 214.
Две от звездите в „Като две капки вода" - Ненчо Балабанов и Милена Маркова-Маца, озвучават двама от главните герои във филма - чаровния принц и злата вещица. Ненчо и Маца изпълняват и оригиналните песни на продукцията, доказвайки не само актьорския, но и певческия си талант.

Създателите на „Седмото джудже" развихрят въображението си, за да надградят и осъвременят класическите приказки на братя Грим като анимация. В сценария и изграждането на рисуваните герои се включва Харолд Зиперман, известен с работата си по образите в хитовите анимации „Мулан" и „Тарзан". Резултатът е забавна смесица от най-добрите класически приказки за малки и големи, включваща дракон с „недраконски" наклонности, Червената шапчица в ролята на телевизионна репортерка, големия лош вълк като продуцент, безстрашно малко джудже, безспирни шеги и запомнящи се песни.

По пътя си чаровният принц Джак (озвучен от Ненчо Балабанов) и неговите приятели джуджета ще бъдат преследвани от злата магьосница Деламорта (Милена Маркова - Маца), изядени от огромен кит, ще получат помощ от рапъри-русалковци, ще се борят със сняг и вулкани. Но нищо не може да ги спре и откаже, защото са приятели и винаги могат да разчитат един на друг.

Как ще завърши тяхното весело пътешествие, изпълнено с много екшън, смях и приключения, ще разберете в забавната 3D анимация за всички възрасти „Седмото джудже".

Забавлявайте се заедно със звездния екип, озвучил ролите и изпълнил песните във филма: Ненчо Балабанов, Йоанна Драгнева, Милена Маркова - Маца, Георги Николов, Атанас Сребрев, Петър Калчев и др.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град