Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Най-новата мегапродукция на Марвел АНТ-МЕН напомня, че героите биват от всякакъв калибър

Най-новата мегапродукция на Марвел АНТ-МЕН напомня, че героите биват от всякакъв калибър

Аз детето | 2015-01-12

Най-новата мегапродукция на Марвел АНТ-МЕН напомня, че героите биват от всякакъв калибър

Точно когато зрителите си помислиха, че Марвел надминаха себе си с „Пазители на Галактиката“, студиото ще предложи едно съвсем неочаквано приключение. Едва няколко месеца след старта на снимките на продукцията вече можем да видим и първия трейлър на най-новото попълнение в кино вселената на Марвел – АНТ-МЕН, който ни напомня, че героите могат са всякакви размери и форми. През юли ще разберем и отговора на най-често задавания въпрос за този герой – каква е неговата супер сила?

АНТ-МЕН е един от най-старите герои на Марвел и въпреки това, един от най-малко познатите на феновете. Миниатюрният супер герой е сред основателите на Отмъстителите. Създаден от Стан Лий и Джак Кърби през януари 1962 г., АНТ-МЕН продължава линията от епични  продукции от последните години – „Железният човек“, „Невероятният Хълк“, „Тор: Богът на гръмотевиците“, „Капитан Америка“, „Отмъстителите“, „Пазители на Галактиката“, както и предстоящата тази година премиера на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“.
 
Въоръжен с невероятната способност да се смалява до миниатюрни размери, но да увеличава собствената си сила и тази на външни обекти, мошеникът Скот Ланг се налага да потърси героя в себе си, за да помогне на наставника си д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) да опази тайната на поразителния костюм на АНТ-МЕН от ново поколение надвиснали опасности.

С невероятната си способност да се смалява, но силата му да расте, най-новото попълнение в кино вселената на Марвел, ще се изправи срещу ново поколение заплахи, за да спаси света.
АНТ-МЕН излиза в кината на 3D на 17 юли.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град