Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Хайде да покорим Луната!

Хайде да покорим Луната!

Аз детето | 2016-01-18

Хайде да покорим Луната!

Децата по света от поколения наред си мечтаят да станат космонавти и няма как да е иначе. Това не е просто професия – това е мечта. От хилядолетия хората са мечтали да отидат ако не на някоя далечна планета, то поне на Луната и да я разгледат отблизо, да я изследват и защо не и да успеят да отговорят на въпроса, който ни тормози от векове: „Сами ли сме във Вселената“. И докато учите и ставате големи, умни и отговорни възрастни, които един ден наистина ще покорят Луната, можете да се подготвите и забавлявате и с най-новия филм „Покори Луната“!

„Покори Луната“ проследява историята на 12-годишния Майк Голдуинг, син и внук на астронавти, чийто дядо Франк е трябвало да бъде заедно с Бъз Олдрин и Нийл Армстронг на мисията „Аполо XI“ до Луната. Когато синът му се разболява от шарка само няколко дни преди излитането, Франк трябва да се оттегли от мисията и, обвинявайки бащата на Майк за провала на кариерата си, с времето напълно се дистанцира от семейството си.

Когато тексаският милиардер Ричард Карсън тръгва към Луната, за да унищожи знамето на „Аполо XI“, да подложи на съмнение кацанията на Луната и да предяви претенции към минералните й ресурси, американското правителство подготвя нова мисия до земния спътник. Майк решава да се промъкне в ракетата на Карсън и да осуети плановете му, както и да направи така, че поне един Голдуинг да стигне до Луната.

Заедно с Майк можете да последвате мечтите си и да изживеете най-невероятното кино приключение от 29-ти януари на големия екран!



Коментари
1 коментар

nilqy , 10 г.,

Публикувано на 20.04.2016

tuk pokazva novite filmi koito 6e zapocvat po disni canal

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град