Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Дисни вдъхва нов живот на "Книга за джунглата"

Дисни вдъхва нов живот на "Книга за джунглата"

Аз детето | 2016-01-05

Дисни вдъхва нов живот на "Книга за джунглата"

Прочутата „Книга за джунглата“ на Ръдиард Киплинг ще оживее на големия екран по нов и неповторим начин. Американската филмова компания „Дисни“ ще предложи прочит на класиката под формата на анимация, съчетана с игрален филм, която ще бъде представена през пролетта на 2016 г.

Филмът „Книга за джунглата“ ще съчетае актьорска игра с фотореалистични компютърно-генерирани образи и ефекти (CGI). Режисьор е Джон Фавро, известен с работата си по „Железният човек“. Намирането на актьор за главната роля – тази на израсналия в джунглата Маугли, се е оказало истинско предизвикателство, обясняват от компанията. След дълго търсене, Фавро и „Дисни“ се спират на дебютанта Нийл Сети, който нямал опит, но според Фавро има невероятни чар и харизма.

Историята на „Книга за джунглата“ проследява израстването на момченце – Маугли, отгледано в джунглата от глутница вълци. Детето предприема завладяващо пътешествие на самоопознаване под вещия взор на превърналата се в негов водач пантера Багира и свободолюбивия мечок Балу. Маугли среща и много създания, които не му мислят доброто, включително Ка – питон с хипнотизиращ поглед и глас.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град