Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Смелостта побеждава в „Сава: сърцето на воина“

Смелостта побеждава в „Сава: сърцето на воина“

Аз детето | 2016-02-01

Смелостта побеждава в „Сава: сърцето на воина“

„Сава: сърцето на воина“ ще забавлява и поизпоти малките зрители от 12 февруари по кината. В осемдесет и шест минути руският анимационен филм разказва напрегната приключенска историята на малкия Сава, който се впуска с битка с маймуноподобни същества. Филмът е озвучен на български език с гласовете на: Елисавета Господинова, Сава Пиперов, Даниела Горанова, Христо Бонин, Станислав Пищалов и др.

В далечно селце в гората местните жители отдавна са забравили какво е това опасност. Сава е добродушен малчуган, който живее там с майка си – той дори не се замисля за това какво има зад гората. Неочаквано обаче, животът на селото се преобръща, когато бива нападнато от злобни маймуноподобни същества. Всички жители са пленени и само Сава успява да избяга. Той обещава на майка си, че ще спаси нея и своя народ от чудовищата.

Оказал се сам в планината, Сава се запознава с вълка Анга и с две забавни създания – розовото зверче Пусик и с Полубарон Фафъл. Сава и новите му приятели се отправят на пътешествие, където ги очакват много опасни, но интересни приключения – ще преодолеят много препятствия, ще узнаят страшни тайни, ще влязат в битка с войската на маймуните под водачеството на жестоката им и коварна кралица, триглавата Мама Жо Зи.



Коментари
1 коментар

Катя , ,

Публикувано на 11.03.2016

Уважаема редакция, и вие ли не видяхте, че в заглавието има правописна грешка? Запитахте ли се защо "warrior" е преведено като "воин", а не "войн"? Аз филма вече го гледах, и ви уверявам, че става дума именно за войн, а не за някакъв приказен вид под името "воин".

От редакцията: Здравейте, благодарим за забележката, но доколкото сме запознати според официалния речник за правопис на БАН и двете думи - "воин" и "войн" са дублетни и могат да се използват и двете без да се счита за правописна грешка за момента.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град