Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Най-известната панда в света се завръща с нов филм и благотворителна кауза

Най-известната панда в света се завръща с нов филм и благотворителна кауза

Аз детето | 2016-03-14

Най-известната панда в света се завръща с нов филм и благотворителна кауза

Една от най-успешните анимационни поредици на света се завръща в своето най-голямо приключение във филма „Кунг-Фу Панда 3“! Отдавна изгубеният татко на Поу се появява и баща и син заминават за тайния рай на пандите, където срещат много нови забавни герои. Но свръхестественият злодей Кай започва да опустошава Китай, побеждавайки всички кунг-фу майстори. Сега Поу трябва да направи невъзможното – да се опита да научи на бойното изкуство цялото село, пълно с нежни, забавни и тромави събратя и да ги превърне в армията на върховните кунг-фу панди!

Филмът бележи завръщането на закръгления черно-бял мечо, който има само едно желание – да стане експерт в бойните изкуства, които изискват ловкост, вътрешна сила и светкавични рефлекси. Това е трудна, ако не и невъзможна мисия. Но за щастие Поу не знае смисъла на думата „невъзможно“. Той винаги се стреми да е най-доброто, което може да бъде ... да бъде свой собствен герой. Поу осъзнава, че все още има какво да учи, когато поема отговорностите на учител. В същото време той трябва да събере своите биологично и кунг-фу семейства и да се превърне в господар на миналото и бъдещето.

„Кунг-Фу Панда 3“ ни връща към забавлението, приключението и сърцето на поредицата и припомня защо Поу е абсолютният любимец на публиката по целия свят.

Освен това Поу ще стане още по-голям герой, защото обединява сили с още една световноизвестна панда, за да могат двамата да опазят дома на хиляди застрашени животни по цял свят. Кунг-фу пандата Поу се присъединява към пандата на международната природозащитна организация WWF и заедно помагат за създаването на хармония между хората и природата. Пандата на WWF в България трябва да успее да опази старите ценни гори, които са дом на други застрашени животни. Без гори няма да имаме чист въздух, вода и възможности за прехрана. Горите са един от най-могъщите ни помощници в смекчаването на климатичните промени. Затова помощта на всеки един от нас е наистина важна.

WWF организира предпремиерна благотворителна прожекция на „Кунг-Фу панда 3“. Прожекцията ще се състои на 16 март, от 19:30 ч., в Кино Арена Делукс България Мол на бул. „България“ 69 в София. Цената на билета за възрастни и деца е 13 лв. Очилата за 3D прожекцията се заплащат допълнително.
Вече можете да резервирате места от сайта на киното. Побързайте, защото местата са ограничени, а прожекцията в подкрепа на WWF ще бъде само една!

Събраните средства ще бъдат използвани за проучване и идентифициране на стари гори у нас. Целта е да се установи кои са най-ценните сред тях и те да бъдат оставени без човешка намеса.

А приключенията на Поу можете да гледате официално от 18-ти март в кината в цялата страна!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град