Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Завръщане в света на Хари Потър с филма „Фантастични животни и къде да ги намерим“

Завръщане в света на Хари Потър с филма „Фантастични животни и къде да ги намерим“

Аз детето | 2015-12-21

Завръщане в света на Хари Потър с филма „Фантастични животни и къде да ги намерим“

Новият филм от вселената на Хари Потър – „Фантастични животни и къде да ги намерим“, вече има своя първи кратък трейлър. Въпреки че се развива в света на знаменития вълшебник, сюжетът няма много общо с него.

Сценарият се базира на книгата на Дж. К. Роулинг със същото име от 2001 г. и разказва за магическите създания, населяващи Земята. Книгата всъщност е копието на учебника на Хари, споменат в първата част – „Хари Потър и Философският камък“.

„Фантастични животни“ е написана от зоомага Нют Скамандър, като съдържа историята на Магизоологията и описва 75 магически видове, срещани по цял свят. Авторът казва, че е събрал повечето информация в книгата чрез наблюдения, които направил през годините, докато пътува през пет континента. Той отбелязва, че първото издание е било възложено през 1918 година от Августус Уорм. Основни злодеи в историята са тайното Ново салемско филантропично общество, което си е поставило за цел да убива магьосници и вещици.

В главната роля на Скамандър ще видим носителя на „Оскар“ Еди Редмейн, на когото ще партнират Езра Милър, Колин Фарел, Рон Пърлман, Джон Войт, Саманта Мортън, Джема Чан и др. Според режисьора Дейвид Йейтс, отговорен за всички филми по Хари Потър от петия натам, лентата ще носи атмосферата на четвъртата част – „Огненият бокал“.

Засега плановете са филмът да е първият от предстояща нова трилогия. Очаква се продукцията да излезе по кината през ноември 2016 г.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град