Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Отвътре навън“, „Добрият динозавър“ и „Миньоните“ са фаворитите в началото на сезона за кинонагради

„Отвътре навън“, „Добрият динозавър“ и „Миньоните“ са фаворитите в началото на сезона за кинонагради

Аз детето | 2015-12-03

„Отвътре навън“, „Добрият динозавър“ и „Миньоните“ са фаворитите в началото на сезона за кинонагради

Началото на декември по традиция поставя и началото и на т. нар. сезон на кинонаградите, чиято кулминация е церемонията по раздаването на „Оскар“-ите в края на февруари. Снощи станаха ясни номинациите на 43-те годишни награди „Ани“ (Annie Awards). Сред отличените ленти се откроиха три сигурни фаворита – „Отвътре навън“ и „Добрият динозавър“ на Disney Pixar и „Миньоните“ на Illumination.

Историята за чувствата на Райли затвърди прогнозите за номинация за „Оскар“, като отнесе 14 номинации за „Ани“, включително за най-добър анимационен филм. На второ място се нареди другата лента на Disney Pixar, която в момента владее екраните в България – „Добрият динозавър“. На трето място по брой номинации за „Ани“ са жълтите пакостници „Миньоните“, които превзеха сърцата на малки и големи по целия свят това лято.

Сред номинираните на първите престижни награди за сезона са „Джурасик свят“, „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ и „Хобит: Битката на петте армии“. Те се борят в категория „Най-добри анимирани ефекти в пълнометражен филм“.

Националната асоциация на кинокритиците също обяви своите фаворити. За най-добър анимационен филм те обявиха „Отвътре навън“.

А кой е вашият любим филм от тези?



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град