Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Замръзналото кралство“ ще има своето продължение - сигурно е!

„Замръзналото кралство“ ще има своето продължение - сигурно е!

Аз детето | 2016-01-31

„Замръзналото кралство“ ще има своето продължение - сигурно е!

Макар да очакваме нови чудесни филми това лято, които обещават да са много интересни, днес ще ви съобщим чудесна новина, за един по-стар, но в никакъв случай забравен филм. Филмът се превърна в най-успешната анимация за всички времена и продължава да се радва на огромна популярност сред публиката в целия свят. „Замръзналото кралство“ все още е хит сред децата по света и все още никой не е спрял да си припява „Let it go“, нали? Не трябва и да спирате, противно на всички очаквания и слухове досега, „Замръзналото кралство“ ще има своето продължение, това е официално потвърдено! Така че не забравяйте Елза, Ана, Олаф, Кристоф, Свен и ги очаквайте с чисто нови приключения.

„Disney“ вече подготвя втората част на филма за принцесите Анна и Елза. Това обявиха официално вчера от компанията. Повече подробности засега няма, освен че режисурата отново ще е на Крис Бък и Дженифър Лий и Джош Гад ще се завърне в ролята на снежния човек Олаф.

Преди два месеца се появи информацията, че втората част на „Замръзналото кралство“ може да тръгне по кината през 2018-та година, но имайки предвид казаното от Дженифър Лий, премиерата най-вероятно ще се състои по-късно. Проектът все още няма сценарий, а и по принцип работата по скъпите холивудски анимации отнема на аниматорите по няколко години.

„Много се забавлявахме докато правихме краткото филмче „Frozen Fever“ и се върнахме отново в света на тези герои, – каза Джон Ласитър. – Дженифър Лий и Крис Бък имат страхотна идея за продължението, за което ще се говори все повече. Много сме развълнувани от това.“

Официално не се съобщават други подробности за филма все още, но сред феновете вървят доста слухове, някои от които могат да се окажат истина. Смята се, че Елза отново ще трябва да се изправи срещу опасност, но този път не от кой да е, а от сестра си, която също ще се сдобие със сили, при това пълна противоположност на нейните – огнени.
Друг слух гласи, че Олаф го очаква нещо съвсем ново в продължението, а именно любов. Говори се, че ще се появи момиче-снежен човек, в което Олаф ще се влюби от пръв поглед.

Дали това ще е истина или създателите на хитовия филм имат други идеи, остава само да чакаме и да гадаем. Но със сигурност „Замръзналото кралство“ 2, обещава да е достойно продължение!



Коментари
1 коментар

пави , ,

Публикувано на 19.02.2016

Предлагам да направите конкурс за рисунка какво би било продължението на филма според нас.

От редакцията: Здравей, идеята ти е изключително оригинална и интересна. Определено ще се постараем да я осъществим.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град