Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | За невероятна победа в Mario Kart 8 използвайте тези преки пътища

За невероятна победа в Mario Kart 8 използвайте тези преки пътища

Аз детето | 2022-03-22

Във всяка състезателна игра се стремите да изрежете възможно най-много завои, за да изпреварите противниците. Но за разлика от много други, в цветните и щури игри на Mario Kart има много тайни пътеки и бързи отклонения от пистата, които ще ви донесат лесна победа. Стига да знаете къде са. За да ви помогнем да стигнете до златния медал, ето всички преки пътища, които открихме в Mario Kart 8 Deluxe’s Booster Course Pass.

Paris Promenade

Точно от стартовата линия е Триумфалната арка с няколко картонени растения Piranha. При първото преминаване просто ги избягвайте, но когато се върнете, можете да използвате гъба, за да ги пробиете, без да забавяте. Когато пистата се обърне, можете да използвате този път отново точно преди края на състезанието.

Toad Circuit

Няма много преки пътища на Toad Circuit, защото това е доста стандартна състезателна писта. Точно от тунела обаче има рампа, която можете да ударите с гъба. Тъкмо след като я минете, има малка пясъчна зона с тръби. Ако имате друга гъба, пробийте тук, без да удряте тръбите.

Choco Mountain

Няма истински преки пътища в планината Choco, освен отрязването на ъгли като в тунела на пещерата с гъба.

Coconut Mall

Покрай първия ред от ескалатори вдясно е магазин, през който можете да използвате гъба, за да преминете бързо. Ако не го направите, подът ще ви забави.

Tokyo Blur

Има рампа, която можете да ударите с гъба в първите две обиколки около половината път през пистата.

Shroom Ridge

Има два преки пътища в Shroom Ridge. Първият е рампа, която можете да ударите с гъба, след като стигнете до тревната площ. Ако използвате гъбата си твърде рано, ще бъдете забавени точно преди да стигнете до рампата. Вторият пряк път е в началото на криволичещия път близо до края на пистата. Там, където бариерата липсва, можете да използвате гъба, за да ударите по вятърен поток, който ще ви задвижи обратно на пътя.

Sky Garden

Около първия завой има две листа, в които можете да се движите и да правите трикове. След това можете да използвате гъби, за да преминете през някои тревисти площи, а когато попаднете на бобеното стъбло, което пробива през курса, можете да използвате гъба, за да отрежете криволичещия завой там.

Ninja Hideaway

В Ninja Hideaway има множество пътища, по които можете да поемете, но нито един не е много по-бърз от другите. Като се има предвид това, има един пряк път. Има някои картонени растения Piranha, през които можете да избухнете с гъба в стаите с шипове на таваните, които се издигат и слизат.

Снимки Gamepur



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град