Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | 10 полезни съвета за Spider-Man 2, които няма да ви издадат нищо от играта и ще ви е много интересна

10 полезни съвета за Spider-Man 2, които няма да ви издадат нищо от играта и ще ви е много интересна

Аз детето | 2023-10-20

10 полезни съвета за Spider-Man 2, които няма да ви издадат нищо от играта и ще ви е много интересна

След години на шум и множество тийзъри, Spider-Man 2 най-накрая е тук. За играчите на PS5, които искат да се впуснат в най-новата екшън игра с отворен свят на супергерои от Insomniac, имаме някои полезни съвети, които трябва да направят спасяването на Ню Йорк като Майлс Моралес или Питър Паркър малко по-лесно. И не се притеснявайте, тук няма никакви спойлери освен това, което вече е показано в трейлъри. Така че не се колебайте да разгледате нашите съвети без спойлери, преди да играете Spider-Man 2, без да се страхувате да научите за някой вълнуващ сюжетен обрат или разкритие в края на играта.

Запознайте се със случилото се в предишните игри

Spider-Man 2 започва с незадължително видео, обобщаващо събитията от първата игра и воденото от Майлс Моралес спин-оф. И е... добре! Но бихме препоръчали да прочетете някъде резюме на случилото се преди Spider-Man 2, особено ако не сте играли нито един от DLC епизодите на първата игра.

Надстройте нещата за здраве и щети възможно най-скоро

След като завършите интрото и сте свободни да изследвате Ню Йорк, можете също да започнете да надграждате костюма си. И трябва да го направите! Препоръчваме първо да подобрите максималното си здраве и щети. Битките в Spider-Man 2 обикновено са по-големи и продължават по-дълго, отколкото в първата игра и възможността да понасяте допълнителни удари и да нанасяте по-силни юмруци на главорезите ще бъде от полза.

Използвайте своя уинг костюм

Да се люлееш из Ню Йорк е страхотно, разбираме, така че защо изобщо си мислиш да използваш крилата си, за да летиш? Е, защото използването на крилата също е много забавно! Но по-важното е, че можете да покриете много земя, докато летите, особено ако се възползвате от различните аеродинамични тунели, разположени из града. Уинг костюмът е особено удобен, когато пресичате Ийст Ривър или изследвате ниските райони на Бруклин и Куинс.

Опитайте режим 40fps

Spider-Man 2 има много визуални опции, с които да се занимавате, включително проследяване на лъчи и различни режими. Обикновено за конзолни игри вашият избор е 60fps или 30fps. Но ако притежавате 120 Hz телевизор, Insomniac е включил режим с 40 кадъра в секунда, който осигурява по-плавно представяне от 30 кадъра в секунда, но запазва всички фантастични визуални детайли и графични настройки. Играхме няколко часа в този режим и ни хареса.

Не се фокусирайте върху странично съдържание в началото

Вижте, забавно е да се люлеете (и да летите!) из Ню Йорк. разбираме го И може да се изкушите да започнете да нокаутирате всички странични неща или да сваляте случайни престъпници из града още от самото начало. Вместо това предлагаме да се съсредоточите за малко върху основната игра, за да отключите повече способности, странично съдържание и колекционерски предмети.

Но не чакайте до самия край

Множество повтарящи се икони в цялата карта – като кристалите на Sandman и култовите пробиви на Забравения пламък – бавно се изграждат към заключение на разказа, докато ги завършите. Те са много по-удовлетворяващи, ако още не сте завършили основната история. Хващането на дроновете на Крейвън и завършването на всичките му скривалища си струва особено да бъде завършено по средата на играта, защото помагат да се изгради предисторията и мотивацията на героя му по по-интересни начини.

Време за прашки!

Slingshot Launch е вълнуващ нов начин за бързо набиране на инерция и покриване на големи разстояния. Задръжте L2+X където и да е, за да започнете движението с прашката и след това отпуснете, за да полетите в небето. Въпреки че можете да правите това практически навсякъде, ние препоръчваме да се спуснете от върха на висока сграда за максимална ефективност.

Паяжините са твой приятел

Много е просто: винаги имайте паяжина. Тя може да забави враговете, временно да ги обезоръжи или да ги залепи за стените. Не забравяйте да продължавате да изпращате нежелана паяжина с бутона R1 между ударите и люлеенето на мрежата, за да извлечете максимума от героя си.

Надстройте притурката за паяжинно грабване

Web Grabber е един от най-добрите инструменти в играта. Той улавя групи от врагове и ги събира в голяма купчина, което е невероятно удобно за контрол на тълпата и създаване на комбинации. Може да бъде надграден, за да грабва предмети и големи лоши врагове, като изчиства цели вълни от врагове в чинш.

Дръжте окото (и ухото) отворено за сини и жълти технологични кутии

В Голямата ябълка са разположени сини и жълти кутии, които съдържат ресурси, от които ще се нуждаете, за да надстроите джаджи, да отговаряте на технологиите и да изработите нови костюми. Защо са тук тези кутии? Играта обяснява това. За да намерите тези сандъци, слушайте за звук „пинг“ и внимавайте за ярки сини или жълти светлини по сградите или по алеите.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град