Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Следващата актуализация на Euro Truck Simulator 2 ще съдържа скрити пътища, които трябва сами да откриете

Следващата актуализация на Euro Truck Simulator 2 ще съдържа скрити пътища, които трябва сами да откриете

Аз детето | 2022-02-23

Следващата актуализация на Euro Truck Simulator 2 ще съдържа скрити пътища, които трябва сами да откриете

SCS Software разкри първата нова функция на предстоящата си актуализация 1.44 за American Truck Simulator и Euro Truck Simulator 2, и тя е голяма. Немаркирани пътища, веднъж проучени, вече няма да бъдат немаркирани.

Ако от предишното изречение малко ви заболя главата, нека обясним. Немаркираните пътища са по същество малки възможности за проучване, които се появяват по време на игра както в ATS, така и в ETS2. Докато карате товари по щателно разработените на картата пътища и магистрали, от време на време ще се натъквате на малки черни пътеки, водещи към пустинята. Следването им ще възнагради играчите с преки пътища и екологични изненади.

Както се подразбира от името, немаркираните пътища не се появяват на картата на играта, остават скрити дори след като сте ги „открили“. Това обаче ще се промени от актуализация 1.44. SCS, която предостави разбивката за това как ще работи тази промяна чрез съобщение за събитие на Steam. „След като шофирате по немаркиран път, ще бъдете уведомени за това със съобщение в съветника за маршрута, а проучваният път ще се появи на картата като оранжева пунктирана линия, като всяка неизследвана част пред вас е показана в сиво“.

Мотивите на студиото за промяната са да гарантират, че играчите са „незабавно наясно“, че са намерили интересно място, както и „да знаят къде да отидат“, ако искат да преразгледат тази точка. Изглежда като разумно подобрение на качеството на игра, въпреки че може да се твърди, че разкриването на целия маршрут наведнъж леко намалява усещането за впускане в неизвестното.

Публикацията не предлага допълнителна информация относно това какво ще донесе актуализацията 1.44. Но предвид обхвата на предишната актуализация, която въведе нови пътища, нови типове камиони и множество други функции, очаквайте това да бъде първото от няколко големи нови допълнения.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град