Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Домашните любимци ще останат сами вкъщи следващото лято в най-новата анимация на Universal и Illumination

Домашните любимци ще останат сами вкъщи следващото лято в най-новата анимация на Universal и Illumination

Аз детето | 2015-07-30

Домашните любимци ще останат сами вкъщи следващото лято в най-новата анимация на Universal и Illumination

Чудите ли се понякога какво правят домашните ни любимци, когато излезем от вкъщи? Човеците, създали миньоните, сега влизат в домовете ни, за да ни покажат именно това – тайният живот на всички кучета, котки, канарчета и златни рибки, оставени без надзор. Най-новата анимация на Universal и Illumination САМИ ВКЪЩИ излиза на екран чак следващото лято, но нейните герои вече се превърнаха в Интернет феномен.
 
Запознайте се с Бъди – симпатичен дакел в особена връзка със семейния миксер, съседите Макс и Гиджет, чиято всекидневна програма е особено натоварена, търсещата постоянно внимание Мел, канарчето изтребител Бонбончето, котката, която е вечно на диета, Клои и тайният вокал на метълите System Of A Down – снежнобелият пудел Ленард. Всички те обитават кооперация в Манхатън и животът им от девет до пет е наситен със събития – сбирки „на по кафе”, бъбрене, клюки и безройни тренировки пред огледалото за перфектната визия, която ще им донесе повече лакомства. Животът на лидера на къщата Макс, спасен от стопанката си териер, който вярва, че е центърът на вселената й, се преобръща, когато тя води вкъщи Дюк – недодялан мелез с нула интерес да се приобщи. Когато двамата се оказват по улиците на Ню Йорк, трябва да превъзмогнат различията си и да се обединят срещу хитрия заек Снежинка, който събира армия от бивши любимци, оставени на улицата и решени да си отмъстят.... и всичко това преди вечеря!
 
САМИ ВКЪЩИ е в кината през лято 2016. Коментари
2 коментара

Мила Лепавцова, 11 г.,

Публикувано на 30.07.2015

Ще има ли конкурс свързан с тях?!

От редакцията: Когато наближи времето за него догодина може и да направим.

Никол Колева, 8 г.,

Публикувано на 06.04.2016

Фюмчето е много смещно

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град