Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Любимите ни чудовища се завръщат в „Хотел Трансилвания“ 2

Любимите ни чудовища се завръщат в „Хотел Трансилвания“ 2

Аз детето | 2015-09-24

Любимите ни чудовища се завръщат в „Хотел Трансилвания“ 2

Когато много, ама много старомодният вампир Влад пристига в хотела за импровизирано семейно събиране, целият Хотел „Трансилвания“ става арена на сблъсък между свръхестествените: между „старата школа“ и „модерните готини“.

Дракула и приятелите му (Франкенщайн, Мъри, Уейн и Грифин) се опитват да изкарат наяве чудовището от неговия внук Денис, който е наполовина човек и наполовина вампир. Целта им е да накарат дъщеря му Мейвис да не напуска хотела! От първата част (2012 г.) помним, че собственик на хотел „Трансилвания“ е самият граф Дракула и че това е мястото, където чудовищата и техните семейства могат да отдъхнат и да се държат естествено, без да бъдат обезпокоявани от хората. Тогава Мейвис навърши 118 години и бе притеснена от един обикновен човек... Сега политиката на хотела е по-либерална и вратите му са отворени и за хора. Докато Мейвис е заета да навестява човешките си сватове заедно с Джонатан, за неин собствен културен шок, Дракула води сина си на обучение за чудовища... Но той не знае, че в хотела със семейството си пристига и прадядото Влад: нещата много се объркват, когато той разбира, че правнукът му не е чиста кръв и че в хотела вече се допускат и хора...

Какво ще стане и дали Денис е човек или вампир ще разберете ако гледате „Хотел Трансилвания“ 2 от 25-ти септември на голям екран.



Коментари
3 коментара

симонка , 16 г.,

Публикувано на 24.09.2015

готино

мери топузова, ,

Публикувано на 10.04.2016

наи якия филм на света

христиана топузова, 7 г.,

Публикувано на 10.04.2016

най якият филм на света гледайте го

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град