Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Човешко дете е най-добрият приятел на динозавъра във филма „Добрият динозавър“

Човешко дете е най-добрият приятел на динозавъра във филма „Добрият динозавър“

Аз детето | 2015-10-12

Човешко дете е най-добрият приятел на динозавъра във филма „Добрият динозавър“

В новия трейлър на очакваната в празничния сезон нова анимация на Дисни и Пиксар – „Добрият динозавър“, динозаврите проговарят, а най-добрият приятел на 21-метровия апатозавър-тинейджър Арло е..... човешкото дете, което той кръщава Спот. С него той се отправя на едно невероятно и вълнуващо приключение, в което ще трябва да пребори страховете си и да възстанови мира в света, в който живее. Възможен само защото в „Добрият динозавър“ астероидът, променил завинаги живота на Земята, ни е подминал и гигантските динозаври са си съвсем живи. След огромния международен и български успех на „Отвътре навън“, „Добрият динозавър“ заслужено ще завладее сърцата на малки и големи в навечерието на Коледа, като разкаже една вдъхновяваща история за силата на приятелството и предизвикателствата пред порастването по остроумен и много забавен начин.

Режисьор на анимацията е Питър Сон, чийто режисьорски дебют е късометражният филм на Пиксар “Partly Cloudy”. Работил е в различни части на продукциите на Пиксар и е озвучавал роли в Рататуй и Университет за таласъми. Продуцент на филма е Денис Рийм, който продуцира „Колите 2” „В небето”.

Заедно с „Добрият динозавър“ се очаква и късометражният филм на Дисни и Пиксар „Party Central” с любимите на всички таласъми Майк и Съли, които се събират отново със своите Озма Капа приятели за един лудешки парти уикенд в Университета за таласъми. Групата организира първия си купон, но никой не идва. За всеобщо щастие Майк и Съли имат план, с който „Party Central” да се превърне в най-епичния купон, който училището е виждало.



Коментари
2 коментара

mariqna dimitrova, 12 г.,

Публикувано на 04.01.2016

strahoten e filma i mi e lobim za men

Djordjia Hristova, 10 г.,

Публикувано на 30.03.2016

как да се включа в конкурса?

От редакцията: Здравей, за съжаление този конкурс е приключил и няма как. Но имаме други, можеш да ги намериш на първа страница, също така всеки месец пускаме нов. Ще се радваме да участваш в някои от тях. ;-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град