Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Дисни” събира децата на всички приказни герои в новия си филм „Наследниците”

„Дисни” събира децата на всички приказни герои в новия си филм „Наследниците”

Аз детето | 2015-09-18

„Дисни” събира децата на всички приказни герои в новия си филм „Наследниците”

Oстават броени часове до премиерата в България на най-новата продукция на Disney Channel – „Наследниците“. Феновете на приказните герои на Дисни ще имат възможността да гледат за първи път филма на 19-ти септември, събота, от 11:30 часа, по Disney Channel България.
 
С игриво намигване към класическите приказки, „Наследниците“ на Дисни заменя замъците с класни стаи, за да създаде съвременна, музикална история за предизвикателствата, с които се сблъскват юношите, стараейки се да оправдаят очакванията на родителите си. С изненадващи превъплъщения, сюжетни обрати и щипка ироничен хумор, филмът е предназначен както за деца, така и за възрастни, тъй като историята закачливо представя възможностите за това какво се случва след „... и заживели щастливо“.
 
Филмът ни отвежда в идиличното кралство Аурадон, където Бен, доброжелателният син на Краля Чудовище и Кралица Бел („Красавицата и Звяра“) е готов да заеме трона. Първата му заповед е да се даде шанс на Мал, Иви, Карлос и Джей - проблемните потомци на Злодеида, Злата Кралица, Круела Де Вил и Джафар, които са били затворени на Острова на Изгубените в продължение на 20 години, да се върнат обратно в кралството. На децата на злодеите се позволява достъп до Аурадон, с цел да посещават подготвително училище заедно с тийнейджърите – наследници на Феята кръстница, Ариел, Спящата красавица и Мулан. Историята във филма ще покаже дали тийнейджърите ще последват стъпките на техните зли родители.
 
Срещата между децата на злодеите и тези на добрите приказни герои поставят редица основополагащи теми като тези за самоувереността, откриването на вътрешната красота, свободата на избора, личната отговорност, работата в екип, справедливостта и съчувствието.
 
Режисьор на „Наследниците“ е Кени Ортега - носител на награда Еми (“ Училищен мюзикъл”). Освен режисьор, той е и хореограф и изпълнителен продуцент на филма.
 

Част от актьорския състав се състои от популярни лица, които сме гледали в други продукции на Дисни. Сред тях е Дав Камерън ( „Лив и Мади“ ) в ролята на Мал - дъщерята на Злодеида; Бубу Стюарт („ Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще”) в ролята на Джей - синът на Джафар; София Карсън в ролята на Иви - дъщерята на Злата Кралица; и Камерън Бойс ( „Джеси“, „Геймърски наръчник за почти всичко“) в ролята на Карлос - синът на Круела Де вил. Мичъл Хоуп е в главната роля на Бен, синът на Крал Чудовище и Кралица Бел. Сред звездните имена е това на носителката на награда „Тони“ - Кристен Ченоует, която се превъплъщава в ролята на Злодеида. Във филма участват още - Кати Наджими (“Хокус Покус”) в ролята на Злата Кралица, Уенди Ракел Робинсън („Играта”) като Круела Де Вил и Маз Джобрани (“Преводачката”) като Джафар.
 
Съвременният саундтрак на филма съдържа шест оригинални песни - от електронна денс музика до балади, както и ърбън поп изпълнение на „Бъди наш гост“ от приказката „Красавицата и Звяра“.
 
Сценографията на двата свята, този на Доброто - Kралство Аурадон и на Злото - Островът на Изгубените, е дело на Марк Хофилинг (“Плажен тийн филм”, “Училищен мюзикъл”), a дизайнът на костюмите е на Кара Саун (“Проект Бягство”, “Най-добрият денс състав на Америка”).

Вижте още:
Запознайте се с Мичъл Хоуп в ролята на Принц Бен в новия филм на Disney – „Наследниците”
 



Коментари
12 коментара

mal , 16 г.,

Публикувано на 19.09.2015

az sm mal dascteriata na zlodeida i obi4am da pravia zaklinania i to zli

ivi , 16 г.,

Публикувано на 19.09.2015

obi4am da si govoria s moeto valscebno ogledalo

Мал , 16 г.,

Публикувано на 03.10.2015

Ако може да не се преструвате на мен защото аз съм истинската Мал

TANIA DINEVA , DEVET г.,

Публикувано на 23.10.2015

FILMA NA SLEDNICITE NA DISNI MNOGO MI HARESA

женета жекова, 9 г.,

Публикувано на 27.10.2015

Че коя да съм ако не София Карсон (Иви).Моят модел за подръжание!!От най якият филм на дисни ,,Наследниците,,. Харесвам сериала 100%.

fani , 16 г.,

Публикувано на 06.11.2015

tozi vulm mi e lubiqt tozi acki me vpechetli obicham prosto tozi vulm dano da ima naslednicite na disni 2

petq petrova, 18 г.,

Публикувано на 21.11.2015

te sa nai gotinite

Мелаани Димитрова, 9 г.,

Публикувано на 20.12.2015

Товае най готиният филм на Дисни чанал Господин Егмонт харесвам вашите книги и филми

Teodora Raikova, 8 г.,

Публикувано на 31.01.2016

Gospodine mnogo mi haresva NASLEDNICITE, mnogo mi haresvat i drugite vi filmi TOZI FILM E NAI GOTIJA PO DISNI-CANEL

луна марино, 16 г.,

Публикувано на 16.06.2016

Спрете да се правите на Мал и Иви защото те не пишат на български нито с латински букви. А за филмът наслениците той е страхотен.

Стефания , ,

Публикувано на 20.04.2020

моля може ли един костюм на Камерън бойс размер122-128

Славена , 14 г.,

Публикувано на 27.06.2020

Това ми е любимият филм.Обожавам Мал и Карлос–Дав Камерън и Камерън Бойс.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град