Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Очаквайте втори сезон на „Дракони: Защитниците на Бърк“

Очаквайте втори сезон на „Дракони: Защитниците на Бърк“

Аз детето | 2014-02-21

Очаквайте втори сезон на „Дракони: Защитниците на Бърк“

Те се смеят, подскачат, гледат с ококорени очи и се опитват да реват като дракони. След като първият сезон им действа така, какъв ли ще е вторият?
Това си казахме точно преди премиерата на „Дракони: Защитниците на Бърк“, затова Cartoon Network покани критиците, които знаят най-добре – самите деца. Петимата експерти са на възраст от 6 до 8 години и във видеото, специално приготвено за премиерата, разпалено разказаха за любимите си герои, драконите им и историите, в които се забъркват. Вече сме убедени, че когато го гледат, на тях им порастват крила, и то драконови.

Вкусът на малките критици не се различава особено от този на големите - поредицата на DreamWorks Дракони е създадена по пълнометражния „Как да си дресираш дракон“, който е с номинация за Оскар. Първият сезон също държи нивото, доказателство са 4-те награди Annie, сред които „Най-добра анимационна ТВ продукция за деца“, както и награда Emmy за „Изключителен личностен принос в анимацията“. Номинациите в други категории – общо 10, даже не броим.

Вторият сезон „Дракони: Защитниците на Бърк“ обещава да е точно толкова вълнуващ – Хълцук и неговият дракон Беззъб застават начело на специална група от опитни ездачи, които се превръщат в непоколебими защитници. Те ще трябва да се изправят срещу изненадващ злодей, който застрашително набира сили и в същото време да научат важен урок – не трябва да приемаш дракона си за даденост.
И докато „Защитниците на Бърк“ може да гледате всеки понеделник от 18:00 ч, вече стана ясно кога ще излезе пълнометражното продължение на „Как да си дресираш дракон” – премиерата е планирана за юни 2014.

Ако все още не знаете, кои са Хълцус и Беззъб, ето малко информация за героите:

  • Хълцук е първият дресьор на дракони и ръководи Академията за дресировка на дракони на Бърк. Всъщност, той най-вече се опитва да поддържа деликатния баланс в отношенията между хората и драконите.
  • Верният другар на Хълцук е единственият известен Нощен бяс. Като представител на Ловуващия вид, Беззъб притежава светкавична скорост, изключителен интелект и сонаро-подобни умения за ориентация.
  • Стоик Грамадански е вожд на Бърк и баща на Хълцук. Той все още се учи да живее с дракони, но е горд от постиженията на Хълцук.
  • Умна и безстрашна в боя, Астрид често е на страната на Хълцук. Драконът на Астрид - Буреноска е красива и силна като самата нея.
  • Буреноска е перфектна комбинация между красота и бруталност. Като при всички други дракони от вида Смъртоносен змей, тялото на Буреноска е покрито с отровни шипове, способни да пробият броня.
  • Храчко е ковачът на селото и дясната ръка на Стоик. Той е грубоват, но има голямо сърце.
  • Сополак е груб и агресивен млад Викинг. Той не крие чувствата си към Астрид, но за негово нещастие, тя не се интересува от тях.
  • Този дракон се пали бързо и е известен с мощния си огнен дъх. Ако е провокиран, може дори да възпламени цялото си тяло. Това, което не искаш да ти се случи е раздразнен дракон от вида Смъртоносен кошмар.
  • С необятните си знания за драконите, Рибоног е като ходеща енциклопедия на тази тема. Неговата способност да намира слабите места на драконите е от наистина жизнено значение!
  • Вироглава и Въртоглав са разнояйчни близнаци, между които тече яростно съревнование. Те споделят една и съща необуздана енергия и еднакъв вкус към приключенията с високи нива на адреналин.
  • Бой и Бяс има две глави и всяка от тях е с различен характер. Когато двете глави работят в екип, тази Страховита двуглавка може да надхитри всеки опонент.


Коментари
2 коментара

пламен вълчиноски, 31 г.,

Публикувано на 24.02.2014

хубав

геори ццццажа, 12354 г.,

Публикувано на 15.03.2014

яко

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град