Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Жабокът Кърмит и неговите мъпети отново се завръщат на големия екран

Жабокът Кърмит и неговите мъпети отново се завръщат на големия екран

Аз детето | 2014-03-20

Жабокът Кърмит и неговите мъпети отново се завръщат на големия екран

Любимите на няколко поколения „Мъпети” се завръщат на големия екран с филма „Muppets Most Wanted”. Лентата е продължение на игралния филм от 2011 година, но е с друг актьорски състав. 35 години след първия игрален филм за мъпетите жабокът Кърмит, Мис Пиги и компания се завръщат на голям екран. Световната премиера на лентата ще се състои в края на месеца.

Това е седмият игрален филм за мъпетите от 1979 година насам. В новото продължение действието продължава от мястото, където свършва първият филм, когато Кърмит и компания ликуват след триумфалното им завръщане на сцената. Техният мениджър Доминик Бедгай (Рики Жерве) им предлага да предприемат голямо международно турне. Мъпетите приемат ентусиазирано с изключение на Кърмит – никой не допуска, че Доминик всъщност работи за злодея Константин, който е и двойник на Кърмит.
Филмът оставя верен на основните принципи на мъпетите още от времето на "Мъпет Шоу" – непрестанно бликащ хумор, много музика и участие на престижни гости - в случая Селин Дион, която прави дебюта си в киното в ролята на добрата фея на Мис Пиги.

Снимка: pictures.reuters.com



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град